تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنجال برنامه‌ای که به مردم کفن هدیه می‌داد ..!

برنامه «جعبه سیاه» از تلویزیون حذف شد

بازپخش برنامه جنجالی «جعبه سیاه» در شبکه افق سیما که به مهمانان ورزشکار، هنرمند و .. کفن و اعلامیه ترحیم(!) هدیه می‌داد و باعث اعتراض گسترده شده بود، از روی آنتن تلویزیون محو شد.

کد خبر: ۱۷۸۹۹۵
۱۸:۳۹ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳

برنامه «جعبه سیاه» از تلویزیون حذف شد

دیدارنیوز: بازپخش برنامه جنجالی شبکه افق سیما که در روز‌های گذشته حاشیه‌هایی را با خود به همراه داشت، از روز گذشته از آنتن شبکه افق حذف شد.

واکنش‌ها به رویکرد برنامه «جعبه سیاه» در شبکه افق سرانجام منجر به این شد که تلویزیون بازپخش این برنامه را از آنتن حذف کند.

برنامه «جعبه سیاه» تا هفته گذشته روز‌های یک‌شنبه و سه‌شنبه از شبکه افق بازپخش می‌شد و قسمت جدید این برنامه شب گذشته به روی آنتن نرفت.

آخرین برنامه «جعبه سیاه» شبکه افق سه‌شنبه (۲۶ دی ماه) در جدول پخش دیده شد و در ادامه با واکنش‌های متعددی همراه شد.

بر اساس این گزارش، اهدای هدیه‌ای متفاوت به هادی عامل در یک برنامه تلویزیونی پس از آنکه ویدیوی تقطیع‌شده از آن در فضای مجازی دست به دست شد، با واکنش‌های فراوانی مواجه شد. انتقاد‌هایی که همراهی رییس صداوسیما را به دنبال داشت؛ به‌گونه‌ای که پیمان جبلی نیز تولید این صحنه‌ها را با هر هدف و تحت هر عنوانی، خطا دانست.

در پی این اتفاق روابط عمومی برنامه «جعبه سیاه» هم مطلبی را منتشر کرد و ضمن توضیح درباره رویکرد خود، از هادی عامل عذرخواهی کرد.

مطلب مرتبط:

اهدای «کفن» نشانه بن‌بست ایده‌پردازی در تلویزیون است

واکنش رئیس صداوسیما به هدیه «کفن»؛ خطا بود، تذکر دادم

اقدام بحث‌برانگیز صداوسیما؛ معنی این کارها چیست؟ +ویدیو

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
0
0
خیلی هم برنامه ی خوبی بود ، یکی از معدود برنامه های خوب بود که اونم حذفش کردن ، لااقل اونایی که جنبه ندارن رو دعوت نکنین برنامتون که اینطوری نشه ، هزار تا کثافت کاری دیگه تو vod ها میشه بعد گیر دادن به این
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها