تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
مدیرکل مدیریت بحران استان خبر داد

سرمای هوا در تهران؛ منتظر یخبندان باشید

حامد یزدی‌مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از کاهش ۳ تا ۶ درجه‌ای هوا در ۲ روز آینده خبر داد و گفت: با توجه به کاهش محسوس دما در این کلانشهر، یخبندان در انتظار تهرانی‌ها است.

کد خبر: ۱۷۸۹۲۰
۱۷:۳۵ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

سرمای هوا در تهران؛ منتظر یخبندان باشید

دیدارنیوز: مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از کاهش ۳ تا ۶ درجه‌ای هوا در ۲ روز آینده خبر داد و گفت: با توجه به کاهش محسوس دما در این کلانشهر، یخبندان در انتظار تهرانی‌ها است.

حامد یزدی‌مهر عصر یکشنبه از اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: فعالیت این سامانه از روز دوشنبه یکم بهمن تا پایان ظهر سه‌شنبه دوم بهمن ماه در استان پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه نوع مخاطره به صورت بارش برف، وزش باد شدید موقتی، گاهی کولاک برف و پدیده مه در مناطق شمالی به ویژه دامنه و ارتفاعات استان تهران پیش‌بینی شده است، گفت: به همه مردم توصیه می‌شود از سفر غیرضروری به مسیر‌های منتهی به شمال به دلیل لغزندگی جاده‌ها به ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درباره عدم صعود به ارتفاعات در مدت زمان یادشده نیز هشدار داد و افزود: رانندگان توجه کنند برای حضور در محور‌های کوهستانی تجهیزات زمستانی و زنجیرچرخ ضروری است. سفر به مسیر‌های منتهی به شمال در این روز‌ها مخاطره‌آمیز است.

کاهش محسوس دما به طور میانگین ۳ تا ۶ درجه

یزدی‌مهر با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر کاهش محسوس دما به طور میانگین ۳ تا ۶ درجه و ماندگاری هوای سرد و یخبندان سطح زمین اضافه کرد: از شهروندان درخواست می‌شود مصرف بهینه انرژی را در دستور کار داشته باشند و تمهیدات لازم درباره پیشگیری از خطر یخ‌زدگی تاسیسات و لوله‌های آبرسانی و رادیاتور خودرو‌ها را در دستور کار داشته باشند.

وی با اشاره به وزش سوز باد در مناطق کوهستانی به ویژه در ارتفاعات بالادست بر ضرورت عدم صعود به ارتفاعات و اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های آموزشی و بالگرد تاکید کرد و درباره احتمال خسارت به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و شکستن درختان کهن سال هشدار دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها تاکید کرد و به شهروندان نسبت به بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها هشدار داد.

وی بر ضرورت استفاده از شن و نمک در خیابان‌ها و جاده‌ها، مهیا بودن دستگاه‌های برف‌روب، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی، محافظت و استفاده از ضدیخ در رادیاتور خودروها، تاسیسات آبی و پوشش لوله‌های آبرسانی تاکید کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی