تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خبرگزاری فرانسه خبر داد

موافقت حماس و جهاد اسلامی با آتش‌بس در غزه

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابعی در گروه‌های مقاومت فلسطینی گزارش کرد که «جناح‌های مختلف مقاومت فلسطین از جمله جهاد اسلامی و حماس، با توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا موافقت کرده و میانجی‌گران را از تصمیم خود آگاه ساخته‌اند.»

کد خبر: ۱۷۸۷۳۹
۱۹:۴۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۳

موافقت حماس و جهاد اسلامی با آتش‌بس در غزه

دیدارنیوز: طبق اعلام خبرگزاری فرانسه، حماس و جهاد اسلامی با آتش‌بس در غزه موافقت کردند.

همزمان با انتشار خبر‌هایی مبنی بر قریب‌الوقوع‌بودن توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی، رسانه اروپایی از موافقت گروه‌های مختلف مقاومت فلسطین از جمله جهاد اسلامی و حماس با آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا خبر داد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از ۲ منبع فلسطینی آگاه از روند مذاکرات در دوحه گزارش کرد: «حماس و جهاد اسلامی موافقت خود با تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه را اعلام کرده‌اند.»

طبق گزارش این خبرگزاری، «جناح‌های مختلف مقاومت فلسطین از جمله جهاد اسلامی و حماس، با توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا موافقت کرده و میانجیگران را از تصمیم خود آگاه کرده‌اند.»

پیشتر پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از سه مقام صهیونیست گزارش کرد که گشایشی در مذاکرات تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس در غزه حاصل شده و این توافقنامه به‌زودی امضا خواهد شد.

به گفته وزارت بهداشت غزه، از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بیش از ۴۶ هزار و ۵۰۰ فلسطینی ساکن غزه به شهادت رسیده‌اند و تعداد زیادی هم مجروح شده‌اند.

یک مقام صهیونیست به خبرگزاری آکسیوس گفت: «گشایشی در مذاکرات تبادل اسرا در دوحه حاصل شده است. محمد سنوار، رهبر نظامی حماس در غزه موافقت خود را اعلام کرده است.»

رسانه آمریکایی همچنین به نقل از یک منبع آگاه دیگر در رژیم صهیونیستی گزارش داد که ممکن است در روز پنجشنبه توافق آتش‌بس حاصل شود.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد حماس هنوز موافقت خود را طرح پیشنهادی توافق آتش‌بس را اعلام نکرده است، اما یک منبع آگاه فلسطینی به پایگاه خبری «العربی الجدید» گفت که جنبش مقاومت فلسطین در غزه پاسخ مثبتی به این پیشنهاد داشته است.

به گزارش آکسیوس، در حالی که کمتر از یک هفته تا تحلیف «دونالد ترامپ» به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا باقی مانده، مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی به نقطه حساسی رسیده است.

ترامپ پیش‌تر از طرفین خواسته تا قبل از روی کار آمدن وی به این جنگ خاتمه دهند و تهدید کرده است که اگر هنگام ورود وی به کاخ سفید اسرای صهیونیست آزاد نشده باشند، در منطقه «جهنم» به پا خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها