تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
احتمالی که جدی شد

معامله چینی‌ها با ایلان ماسک بر سر «تیک‌تاک»

در صورت تأیید قانون ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده توسط دادگاه عالی در تاریخ ۱۹ ژانویه، دولت چین گزینه فروش بخش آمریکایی این پلتفرم به ایلان ماسک را بررسی کرده است.

کد خبر: ۱۷۸۶۵۶
۱۰:۲۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: چین ظاهرا می‌خواهد کسب‌وکار تیک‌تاک در آمریکا را به ایلان ماسک بفروشد.

طبق گزارش‌های اخیر، در صورت تأیید قانون ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده توسط دادگاه عالی در تاریخ ۱۹ ژانویه، دولت چین گزینه فروش بخش آمریکایی این پلتفرم به ایلان ماسک را بررسی کرده است. در این سناریو، شرکت ایکس متعلق به ماسک می‌تواند مالک ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی و میلیارد‌ها دلار درآمد تبلیغاتی تیک‌تاک شود.

با این حال، سخنگوی تیک‌تاک در واکنش به این گزارش، آن را «کاملاً تخیلی» خوانده است. بلومبرگ نیز اشاره کرده که مشخص نیست ByteDance و تیک‌تاک تا چه حد از این برنامه‌ها مطلع هستند.

به نقل از دیجیاتو، رای نهایی دادگاه درباره ممنوعیت تیک‌تاک هفته آینده اعلام خواهد شد، در حالی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق، اخیراً گفته بود ممکن است تیک‌تاک برای کمپین‌های انتخاباتی مفید باشد و به همین دلیل نباید به‌طور کامل حذف شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد