تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش پاسخ داد

تعطیلی مدارس به دلیل آنفلوآنزا واقعیت دارد؟

صادق ستاری‌فرد، معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش می‌گوید که تعطیلی برخی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا «شایعه» است.

کد خبر: ۱۷۸۶۰۷
۱۱:۰۵ - ۲۴ دی ۱۴۰۳

تعطیلی مدارس به دلیل آنفلوآنزا واقعیت دارد؟

دیدارنیوز: معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شایعه تعطیلی برخی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا صحت ندارد گفت: طبق ابلاغ دستورالعمل وزارت بهداشت، مشخص می‌شود چه مدارسی هنگام آنفلوآنزا غیرحضوری شوند، اگر به حدی از نصاب مبتلا برسیم آن وقت تعطیلی انجام می‌شود، اما به صورت کلی اینکه در یک شهر یا یک منطقه، مدارس به خاطر شیوع آنفلوآنزا تعطیل شوند، چنین گزارشی را شاهد و مواجه نبوده‌ایم.

صادق ستاری‌فرد در گفتگو با ایسنا، در خصوص تدابیر وزارت آموزش و پرورش در پی شیوع بیماری آنفلوآنزا بین برخی دانش‌آموزان مدارس گفت: در فصل زمستان بیماری‌های فصلی به خاطر سردی هوا متداول و معمول است که معمولاً شاهد افزایش بیماری‌های این چنینی هستیم و خواهیم بود، اما اینکه هنگام مواجه شدن با این اتفاقات چه باید کرد؟ باید گفت که رعایت بهداشت فردی توصیه همیشگی به دانش‌آموزان، خانواده‌ها و اولیاء دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه دانش آموزان مبتلا به بیماری در زمان نقاهت، دوره استراحت در منزل را حتما بگذرانند افزود: دانش‌آموزی اگر احیاناً در معرض بیماریست بهداشت فردی را رعایت کند. داده‌های علمی نشان می‌دهد شستشوی مرتب دست‌ها تا ۳۰ درصد از بروز بیماری‌های فصلی یا آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند. همینطور ماسک زدن برای دانش آموزان در معرض بیماری یا افراد مبتلایی که دوران نقاهت را سپری می‌کنند، بسیار مهم است.

تعطیلی مدارس به دلیل آنفلوآنزا واقعیت دارد؟

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به دلیل حساسیت ایجاد شده امسال تا حدود زیادی این موضوع کنترل شد ادامه داد: بعد از دوره کرونا آگاهی بخشی و حساسیت خانواده‌ها و دانش آموزان افزایش یافته و امسال شاهد وضعیت نگران کننده نبوده‌ایم.

ستاری فرد در خصوص شایعه تعطیلی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا گفت: این موضوع صحت ندارد، طبق ابلاغ دستورالعمل وزارت بهداشت مشخص می‌شود چه مدارسی هنگامه آنفلوآنزا غیرحضوری شوند، اگر به حدی از نصاب مبتلا برسیم مثلا حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد دانش آموزان هر کلاس یا هر مدرسه، آن وقت طبق دستورالعمل تعطیلی انجام می‌شود، اما به صورت کلی اینکه در یک شهر یا یک منطقه، مدارس به خاطر شیوع آنفلوآنزا تعطیل شوند، چنین گزارشی را شاهد و مواجه نبوده‌ایم.

وی در خصوص مصرف سیگار الکترونیک در مدارس نیز عنوان کرد: این موضوع در دو سطح جدی پیگیری می‌شود. یکی آموزش و آگاهی بخشی به دانش‌آموزان و دیگری کنترل رفتار و مدیریت رفتاری دانش‌آموزان که در هر دو سطح کار دنبال می‌شود.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه رفت و آمد و تعامل با مجموعه وزارت بهداشت حداکثری است اظهار کرد: اگر احیاناً دچار مسئله‌ای بشویم، به وزارت آموزش و پرورش اعلام و مداخلات به موقع در منطقه، مدرسه یا مصداقی دانش‌آموز در دستور کار قرار می‌گیرد و حتماً در مدرسه مدیریت و مشاوران مدرسه مراقبت‌های لازم را انجام خواهند داد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی