تیتر امروز

ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه

این هفتاد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی مطرح شد:

هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی

در ویژه برنامه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی درباره" انقلاب ۵۷، چه می‌خواستیم؛ چه شد" گفتگو کردیم.
حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با یک پزشک متخصص

حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید

"مهمان من" در یکی دیگر از برنامه خود به سراغ حسین قناعتی، بنیان گذار رادیولوژی تهاجمی در ایران و نخستین پیشگام جراحی مغز جنین در رحم مادر رفته است تا با او درباره ویژگی‌های این جراحی نوین گفتگو...
مسکن چینی از بندرعباس کلید خورد

ساخت‌وساز چینی‌ها با پول نفت ایران!

ایرج رهبر، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه شنیده‌ام که چینی‌ها در بندرعباس مشغول ساخت مسکن هستند، گفت: ممکن است به دلیل مطالباتی که از چینی‌ها داریم، آن‌ها برای ساخت مسکن به ایران آمده باشند و هزینه‌های ساخت و ساز را محاسبه و از مطالبات ما کم کنند.

کد خبر: ۱۷۸۵۷۷
۱۷:۱۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۳

ساخت‌وساز چینی‌ها با پول نفت ایران

دیدارنیوز: رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن بیان کرد: ممکن است به دلیل مطالباتی که از چینی‌ها داریم، آن‌ها برای ساخت مسکن به ایران آمده باشند و هزینه‌های ساخت و ساز را محاسبه و از مطالبات ما کم کنند.

طی چند ماه گذشته اخبار و بحث‌های فراوانی درخصوص ساخت‌و‌ساز مسکن توسط چینی‌ها در کشور منتشر و بعضا با موارد چالش‌برانگیزی مانند تهاتر نفت با ساخت مسکن همراه شد و حتی کار به انتشار اخبار جنجالی مانند استفاده از زندانیان چینی برای ساخت مسکن در ایران کشیده شد که با تکذیب وزارت راه و شهرسازی به فراموشی سپرده شد.

حالا بعد از گذشت چندین ماه و فروکش‌کردن انتقادات و ابهامات گسترده در این زمینه، خبر‌ها حاکی از آغاز ساخت مسکن چینی در سکوت خبری در استان‌های جنوبی کشور است.

ایرج رهبر، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در این خصوص گفت: من هم شنیده‌ام که چینی‌ها در بندرعباس مشغول ساخت مسکن هستند.

رهبر گفت: بحث حضور چینی‌ها از چند سال قبل مطرح بود، ما مخالفت خودمان را با این موضوع اعلام کرده بودیم و گفتیم اگر پول دارید و می‌خواهید مسکن بسازید، ما نیروی انسانی فنی خوبی داریم و می‌توانیم این کار را انجام دهیم و نیازی به حضور سایر کشور‌ها نیست.

رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن گفت: ممکن است به دلیل مطالباتی که از چینی‌ها داریم، آن‌ها برای ساخت مسکن به ایران آمده باشند و هزینه‌های ساخت و ساز را محاسبه و از مطالبات ما کم کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی