تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
معاون اجتماعی پلیس فتا درباره لینک‌های جعلی از طریق پیامک هشدار داد

کلاهبرداری ‌با ترفند ثبت‌ نام خودرو

جواد مختاررضایی، معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از افزایش کلاهبرداری‌ها و فعالیت‌های مجرمان سایبری در حوزه ثبت‌نام خودرو در سکو‌های درج آگهی خبر داد.

کد خبر: ۱۷۸۴۳۱
۱۳:۳۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۳

کلاهبرداری ‌با ترفند ثبت‌ نام خودرو

دیدارنیوز: معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از افزایش کلاهبرداری‌ها و فعالیت‌های مجرمان سایبری در حوزه ثبت‌نام خودرو در سکو‌های درج آگهی خبر داد و به شهروندان هشدار داد که مراقب ترفند‌های فریبکارانه باشند.

سرگرد جواد مختار رضایی با اشاره به آغاز ثبت نام پیش‌فروش خودرو توسط شرکت‌های خودروساز گفت: همزمان با این رویداد، فعالیت مجرمان سایبری در فضای مجازی و به‌ویژه در سکو‌های درج آگهی افزایش یافته است. این افراد با استفاده از درگاه‌های جعلی و فیشینگ قصد دارند اطلاعات مالی و شخصی شهروندان را سرقت کنند.

وی افزود: درگاه‌های معرفی شده در این سکو‌ها و گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی، جعلی هستند و هیچ‌گونه تاییدی از سوی مراجع رسمی ندارند. این درگاه‌ها تنها به‌منظور فریب و سرقت اطلاعات طراحی شده‌اند.

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا بر لزوم احتیاط شهروندان در این زمینه تاکید کرد و گفت: شهروندان باید برای ثبت نام خودرو تنها به سایت‌های رسمی شرکت‌های خودروساز مراجعه و از وارد کردن اطلاعات شخصی یا مالی در سایت‌های غیرمعتبر خودداری کنند.

وی نسبت به تبلیغات کذب در شبکه‌های اجتماعی که ادعا دارند با واحد‌های فروش شرکت‌های خودروسازی ارتباط دارند، هشدار داد و افزود: افرادی که چنین ادعا‌هایی می‌کنند، به‌منظور فریب شهروندان و کلاهبرداری اقدام می‌کنند. هیچ‌گاه برای این افراد پول واریز نکنید.

رضایی همچنین به ارسال لینک‌های جعلی از طریق پیامک برای ثبت نام خودرو اشاره کرد و گفت: شهروندان نباید روی این لینک‌ها کلیک کنند چراکه ممکن است بدافزار‌ها روی گوشی یا سیستم آن‌ها نصب شود.

معاون اجتماعی پلیس فتا یادآور شد: ثبت‌نام خودرو تنها از طریق رسانه‌های معتبر و اطلاعیه‌های رسمی شرکت‌های خودروساز انجام می‌شود. برای جلوگیری از هرگونه کلاهبرداری، شهروندان باید به سایت‌های رسمی شرکت‌های خودروساز مراجعه و از واریز وجه به حساب‌های افراد ناشناس خودداری کنند.

به گزارش سایت پلیس، وی در پایان اظهارکرد: پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، می‌توانند آن را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش دهند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر