تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
معاون اجتماعی پلیس فتا درباره لینک‌های جعلی از طریق پیامک هشدار داد

کلاهبرداری ‌با ترفند ثبت‌ نام خودرو

جواد مختاررضایی، معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از افزایش کلاهبرداری‌ها و فعالیت‌های مجرمان سایبری در حوزه ثبت‌نام خودرو در سکو‌های درج آگهی خبر داد.

کد خبر: ۱۷۸۴۳۱
۱۳:۳۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۳

کلاهبرداری ‌با ترفند ثبت‌ نام خودرو

دیدارنیوز: معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از افزایش کلاهبرداری‌ها و فعالیت‌های مجرمان سایبری در حوزه ثبت‌نام خودرو در سکو‌های درج آگهی خبر داد و به شهروندان هشدار داد که مراقب ترفند‌های فریبکارانه باشند.

سرگرد جواد مختار رضایی با اشاره به آغاز ثبت نام پیش‌فروش خودرو توسط شرکت‌های خودروساز گفت: همزمان با این رویداد، فعالیت مجرمان سایبری در فضای مجازی و به‌ویژه در سکو‌های درج آگهی افزایش یافته است. این افراد با استفاده از درگاه‌های جعلی و فیشینگ قصد دارند اطلاعات مالی و شخصی شهروندان را سرقت کنند.

وی افزود: درگاه‌های معرفی شده در این سکو‌ها و گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی، جعلی هستند و هیچ‌گونه تاییدی از سوی مراجع رسمی ندارند. این درگاه‌ها تنها به‌منظور فریب و سرقت اطلاعات طراحی شده‌اند.

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا بر لزوم احتیاط شهروندان در این زمینه تاکید کرد و گفت: شهروندان باید برای ثبت نام خودرو تنها به سایت‌های رسمی شرکت‌های خودروساز مراجعه و از وارد کردن اطلاعات شخصی یا مالی در سایت‌های غیرمعتبر خودداری کنند.

وی نسبت به تبلیغات کذب در شبکه‌های اجتماعی که ادعا دارند با واحد‌های فروش شرکت‌های خودروسازی ارتباط دارند، هشدار داد و افزود: افرادی که چنین ادعا‌هایی می‌کنند، به‌منظور فریب شهروندان و کلاهبرداری اقدام می‌کنند. هیچ‌گاه برای این افراد پول واریز نکنید.

رضایی همچنین به ارسال لینک‌های جعلی از طریق پیامک برای ثبت نام خودرو اشاره کرد و گفت: شهروندان نباید روی این لینک‌ها کلیک کنند چراکه ممکن است بدافزار‌ها روی گوشی یا سیستم آن‌ها نصب شود.

معاون اجتماعی پلیس فتا یادآور شد: ثبت‌نام خودرو تنها از طریق رسانه‌های معتبر و اطلاعیه‌های رسمی شرکت‌های خودروساز انجام می‌شود. برای جلوگیری از هرگونه کلاهبرداری، شهروندان باید به سایت‌های رسمی شرکت‌های خودروساز مراجعه و از واریز وجه به حساب‌های افراد ناشناس خودداری کنند.

به گزارش سایت پلیس، وی در پایان اظهارکرد: پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، می‌توانند آن را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش دهند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
پرطرفدارترین ها