تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
بقائی، سخنگوی وزارت خارجه مطرح کرد

رد ادعاهای رئیس‌جمهور فرانسه در مورد جمهوری اسلامی

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ادعاهای رئیس‌جمهور فرانسه در مورد برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی را رد کرد و گفت: کشور‌هایی که دارای سابقه استعمارگری خشن در آفریقا هستند نمی‌توانند با همان ذهنیت برای کشور‌های مستقل آفریقایی و دیگر ملت‌ها تعیین تکلیف کنند.

کد خبر: ۱۷۸۳۴۹
۰۸:۵۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۳

رد ادعاهای رئیس‌جمهور فرانسه در مورد جمهوری اسلامی

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه با مردود دانستن ادعای رئیس جمهور فرانسه در مورد برنامه هسته‌ای ایران، تاکید کرد که فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی و تحت نظارت دقیق و مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با رد ادعا‌های اخیر رئیس‌جمهور فرانسه در مورد جمهوری اسلامی ایران، این ادعا‌ها را بی‌اساس، متناقض و فرافکنانه توصیف کرد و خواستار تجدید نظر فرانسه در رویکرد‌های غیرسازنده خود در قبال صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: تهدید فوری و واقعی برای صلح و ثبات منطقه‌ای رژیم اشغالگر اسرائیل است که با برخورداری از حمایت همه‌جانبه آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی از جمله فرانسه، علاوه بر تداوم اشغالگری و نسل‌کشی در فلسطین اشغالی، دامنه تجاوز و توسعه‌طلبی نظامی خود را به صورت مستمر به کشور‌های مختلف منطقه گسترش داده است. جای تاسف بسیار است که رئیس جمهور فرانسه به جای مواخذه رژیمی نسل‌کش و آپارتاید که سران آن تحت تعقیب دیوان بین‌المللی کیفری قرار دارند، انگشت اتهام به سمت کشوری که همواره منادی صلح و احترام به اصول حقوق بین‌الملل بوده است دراز می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با مردود دانستن ادعای رئیس جمهور فرانسه در مورد برنامه هسته‌ای ایران، تاکید کرد که فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی و تحت نظارت دقیق و مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است و طرح ادعا‌های خلاف واقع از سوی دولتی که خود از انجام تعهدات برجامی سر باز زده و از سوی دیگر نقش عمده‌ای در دستیابی یک رژیم نسل‌کش به تسلیحات هسته‌ای و کشتار جمعی داشته است، آشکارا فرافکنانه و مزورانه است.

بقایی با یادآوری موضع ثابت و اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت حل‌وفصل مسالمت‌آمیز منازعه اوکراین، ادعای تکراری مداخله ایران در منازعه اوکراین را رد کرد و تصریح نمود: این‌گونه اظهارات غیرمسئولانه به مثابه تحریف واقعیات و تلاش در جهت اختفای نقش مخرب بازیگران اصلی بحران‌ساز در جهان است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز تعجب و تاسف از اظهار نگرانی رئیس جمهور فرانسه نسبت به تعاملات ایران با کشور‌های آفریقایی گفت: کشور‌هایی که دارای سابقه استعمارگری خشن در آفریقا هستند نمی‌توانند با همان ذهنیت برای کشور‌های مستقل آفریقایی و دیگر ملت‌ها تعیین تکلیف کنند.

بقائی تصریح کرد روابط جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های آفریقایی بر اساس احترام متقابل و حرمت‌گذاری نسبت به حاکمیت ملی و استقلال سیاسی تک‌تک کشور‌های آفریقایی بنا نهاده شده و مبتنی بر 'اصول حقوق بین‌الملل درباره روابط دوستانه و همکاری میان دولت‌ها بر اساس منشور ملل متحد' برای نیل به منافع متقابل است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان