تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
در سال‌های بسیار نزدیک انزلی قابل سکونت نیست

نجفی: در استان‌های شمالی آب شرب و کشاورزی با آب فاضلاب ادغام شده!

ابراهیم نجفی، نماینده آستانه اشرفیه در مجلس اعلام کرد: امروز به خاطر بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی در استان‌های شمالی کل آب شرب و آب کشاورزی با آب فاضلاب ادغام شده است.

کد خبر: ۱۷۸۳۱۵
۱۴:۱۴ - ۱۸ دی ۱۴۰۳

نجفی: در استان‌های شمالی آب شرب و کشاورزی با آب فاضلاب ادغام شده!

دیدارنیوز: نماینده آستانه اشرفیه در مجلس گفت: به خاطر بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی در استان‌های شمالی کل آب شرب و آب کشاورزی با آب فاضلاب ادغام شده است.

ابراهیم نجفی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۸ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: با استناد به بند (پ) ماده ۲۲ قانون برنامه عملاً سازمان حفاظت محیط‌زیست موظف است از طریق آزمایشگاه‌های معتمد تجهیزات پالایش آلاینده‌های منابع زیستی را مدیریت کند. سوالم از ریاست سازمان محیط‌زیست کشور این است که چقدر نظارت بر این دستگاه‌های زباله سوزی که الان مستقر هستند وجود دارد.

وی افزود: الان در یکی از شهر‌های حوزه انتخابیه‌ام زباله سوز نصب شده و یک واحدی که وظیفه‌اش کود عالیه است آنجا رفته زباله سوز نصب کرده و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان می‌گوید غیر مجاز زباله می‌سوزاند و محیط‌زیست و بهداشت هم مخالف هستند، ولی همچنان دارد کار خود را انجام می‌دهد.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس گفت: امروز به خاطر بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی در استان‌های شمالی کل آب شرب و آب کشاورزی با آب فاضلاب ادغام شده است. تمام تصفیه‌خانه‌های صنعتی فاضلاب در پیوست یک قانون بودجه پول دارند به عنوان نمونه در حوزه انتخابیه بنده تصفیه‌خانه صنعتی فاضلاب ۶۳ میلیارد پول دارد اگر ۱۰۰ درصد تخصیص داده شود که هرگز نمی‌شود ۴۰ سال طول می‌کشد و اگر ما تورم نداشته باشیم تصفیه خانه صنعتی فاضلاب به مرحله بهره‌برداری می‌رسد که تنها راه آن استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ قانون الحاق است با اینکه ما از سازمان برنامه و بودجه ضمانت‌نامه گرفتیم متأسفانه بانک‌ها به بهانه جزء ۶ بند ب ماده ۱۰ قانون برنامه هفتم بایستی اوراق منتشر بکنند به این بهانه ظرفیت ماده ۵۶ کاملاً محدود کردند.

به نقل از ایلنا، این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۴ یک‌بندی را آوردیم که عملاً اجازه دادیم شرکت‌های دولتی خصوصاً آبفا‌های استانی با تضمین سازمان برنامه و بودجه می‌توانند اوراق منتشر کنند و از تسهیلات ماده ۵۶ استفاده کنند استدعا دارم برای استان‌های شمالی به خاطر شرایط خاصی که دارند اجرایی شود. استاندار گیلان چند روز پیش مصاحبه‌ای را انجام داد و گفت عمق تالاب انزلی ۱۰ متر بوده، ولی امروز رسیده به ۲۰ سانتی‌متر یعنی کل فاضلاب شهر رشت، زرچوب و گوهر رود به تالاب انزلی سرازیر می‌شود یعنی اگر این روند ادامه پیدا کند، در سال‌های بسیار نزدیک انزلی قابل سکونت نیست.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی