تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نوبخت تشریح کرد

شرایط کاهش ۱۰ درصدی کارکنان دولت در سال آینده

News Image Lead

نوبخت شرایط کاهش ۱۰ درصدی نیروهای مازاد دولت را در جمع نمایندگان رسانه های گروهی تشریح کرد .

کد خبر: ۱۷۸۱۴
۱۵:۳۶ - ۱۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز- رییس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه آیا کاهش ۱۰ درصدی نیروهای مازاد به معنای اخراج برخی کارکنان دولت است؟ گفت: این موضوع صحت ندارد و ما برنامه ای خاص در این بخش تدارک دیده ایم .

 وی با تاکید بر اینکه هر ساله تعدادی از نیروهای دولت بازنشسته می شوند، گفت: پیش بینی کرده‌ایم به هر میزان که نیروی دولتی بازنشسته شدند، یک سوم آن میران استخدام جدید صورت گیرد .

 وی گفت: باید توجه داشته باشید که نیروهای بازنشسته در همان زمان بازنشستگی پاداشی را نیز از ما خواهند گرفت .

نوبخت با بیان اینکه کلیات لایحه بودجه ۹۸ در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصویب شد، گفت: در جلسات مختلف مجلس در حال دفاع و تبیین بودجه ۴۰۷ هزار میلیارد تومانی منابع عمومی هستیم.

وی افزود: امیدوارم مجلس فرصتی برای دولت قبل از پایان سال قرار بدهد تا بتوانیم آیین‌نامه‌های اجرایی را به تصویب برسانیم.

  نوبخت در واکنش به اخباری که در رابطه با حقوق بازنشستگان در بخش خبری ۲۰:۳۰ شب گذشته پخش شد، توضیح داد: با دو مشکل تا اینجای کار مواجه هستیم و دستگاه ها نتوانستند اموال مازاد را برای تامین به فروش برسانند.

وی افزود: سازمان برنامه و بودجه با هماهنگی دستگاه‌ها اقدام به استفاده از سرجمع اعتبار خود دستگاه‌ها کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین در این رابطه بیان کرد: همواره در پایان سال تخصیص بودجه دستگاه ها را تا ۱۰ درصد افزایش می دهیم.

نوبخت به اقدامی در رابطه با آموزش و پرورش اشاره و اظهار کرد: اقدامی که برای وزارت آموزش و پرورش انجام دادیم برای وزارت بهداشت قابل اجرا نبود و نمی توانستیم از همان ردیف هایی که برداشت کردیم برای دانشگاه های علوم پزشکی نیز برداشت کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون ۳ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بدهی های وزارت بهداشت اختصاص یافت و با وجود آنکه این ردیف ها را کامل پرداخت کردیم مجبور شدیم ۵۰۰ میلیون یورو با اجازه مقام معظم رهبری از صندوق ذخیره ارزی برای بدهی دارویی وزارت بهداشت اختصاص دهیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه یادآور شد: وزارت بهداشت تاکنون ۳ هزار میلیارد تومان از اعتبار طرح های عمرانی را علی الحساب برای بدهی دارو دریافت کرده است.

نوبخت با طرح این پرسش که آیا بدهی های وزارت بهداشت ناشی از عدم تخصیص های سال گذشته این وزارتخانه است؟ یادآور شد: در ابتدای سال برای آنکه طرح سلامت به مشکل بر نخورد و وزیر بهداشت دچار استرس نشود، منابع را با توافق به وزیر بهداشت ارائه دادیم تا بر اساس آن منابع برنامه ریزی کند.

وی تاکید کرد: متعهد هستیم تا تمام منابع را برای وزارت بهداشت تامین کنیم.رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین عنوان کرد: سوال من این است ربان‌هایی که هر پنجشنبه به عنوان افتتاح بیمارستان پاره می شود، از کجا تامین می شود؟

نوبخت با بیان اینکه افتتاح ها نتیجه همراهی سازمان مدیریت است، یادآور شد: وزارت بهداشت باید ۳ هزار میلیارد هزینه های علی الحساب را که متعلق به هزینه های عمرانی است، برگرداند.

وی با تاکید بر اینکه دولت هزینه های آموزش و اشتغال هم دارد، افزود: کشور دچار دشواری است و باید همه مشکلات و مسائل را برطرف کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: همین الان ۳ هزار میلیارد تومان برای گندمکاران اختصاص دادیم. اینکه بخشی صرفاً مطالبه بودجه کند درست نیست و نباید از نظر سیاسی ناراحتی های وزیر را پیگیری کرد.

وی ادامه داد: بیمه سلامت هم که در اختیار وزارت کار بود، از آن وزارتخانه منفک شد و به وزارت بهداشت پیوست. اینکه مسائل را صرفاً با هزینه کردن حل کنیم هر شخصی می تواند انجام دهد.

نوبخت در بخشی از سخنانش تصریح کرد: چطور مشکل بازنشستگان دیگر ارگان ها حل شد و مشکل بازنشستگان وزارت بهداشت حل نشد؟ آیا ما تفاوتی میان آنها قائل هستیم؟

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها