تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هدف ایالات متحده چیست؟

تجهیزات نظامی آمریکا از زمین و هوا به سوریه رسید

هواپیمای باربری آمریکا که شب جمعه وارد پایگاه الشدادی سوریه شد، تجهیزات نظامی و تدارکاتی را از عراق به این منطقه انتقال داده است.

کد خبر: ۱۷۸۱۳۹
۱۹:۲۴ - ۱۵ دی ۱۴۰۳

تجهیزات نظامی آمریکا از زمین و هوا به سوریه رسید

دیدارنیوز: با ادامه تنش‌ها میان نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) و گروه‌های مسلح وابسته به ترکیه در شمال شرقی سوریه، یک هواپیمای باربری نظامی در پایگاه آمریکایی شهر الشدادی، واقع در جنوب حسکه فرود آمد.

به گزارش «دیدبان حقوق بشر سوریه»، این هواپیمای باربری که شب جمعه وارد پایگاه الشدادی شد، تجهیزات نظامی و تدارکاتی را از عراق به این منطقه انتقال داده است.

دیدبان حقوق بشر سوریه تأکید کرد که این اقدام در ادامه روند تقویت پایگاه‌های نظامی آمریکا در شمال و شرق سوریه صورت می‌گیرد.

به نقل از العربیه، بر اساس گزارش این نهاد، ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا همچنان در حال ارسال تجهیزات نظامی از طریق زمین و هوا به این مناطق است.

به گفته «دیدبان»، پیشتر نیز تجهیزات نظامی پیشرفته و سلاح‌های مدرن همراه با یک هواپیمای باربری و یک بالگرد نظامی وارد پایگاه خراب الجیر در شمال حسکه شده بود. این تجهیزات نیز از عراق به منظور تقویت پایگاه‌های آمریکایی و ارسال کمک به شهر کوبانی انتقال یافته است.

پنتاگون: برنامه‌ای برای ساخت پایگاه در کوبانی نداریم

در همین حال، وزارت دفاع آمریکا گزارش‌های مبنی بر ساخت پایگاه جدید آمریکا در کوبانی را به‌شدت رد کرد.

سابرینا سینگ، معاون سخنگوی پنتاگون، تأکید کرد که آمریکا برنامه‌ای برای ساخت پایگاه جدید در کوبانی سوریه وجود ندارد.

یک مقام دفاعی آمریکایی نیز در گفتگو با «العربیه» این موضع را تأیید کرد و گفت: «ما در حال حاضر هیچ فعالیتی را در کوبانی دنبال نمی‌کنیم یا از آن اطلاعی نداریم.»

آمریکا همچنان از نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) حمایت کرده و آن‌ها را آموزش می‌دهد. این حمایت‌ها انتقادات مکرر ترکیه را به دنبال داشته که همواره با این حمایت‌ها مخالفت کرده است. در همین راستا، درگیری میان «قسد» و گروه‌های وابسته به ترکیه از زمان سقوط نظام بشار اسد در سوریه شدت گرفته است.

امید به ادغام «قسد» در دولت جدید سوریه

مقامات آمریکایی امیدوارند که نیرو‌های قسد تحت نظارت دولت جدید سوریه قرار گیرند. حتی دولت جو بایدن پیشنهاد معافیت از تحریم‌ها را مطرح کرده بود، مشروط بر اینکه کرد‌ها روابط خود را با دولت اسد عادی‌سازی کنند. این اقدام با هدف ادعایی جلوگیری از دخالت ایران برای حمایت از نیرو‌های کرد در برابر ترکیه انجام شده است.

طبق گزارش‌ها، آمریکا در حال حاضر ۹ پایگاه نظامی در سوریه دارد. این پایگاه‌ها شامل پایگاه التنف در شرق حمص، دو پایگاه در حومه دیرالزور و شش پایگاه در استان حسکه است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها