تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

دادستان کل کشور: حقوق آسیب‌دیدگان علوم تحقیقات استیفا می‌شود

دادستان کل کشور با اشاره به حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گفت: دشمن بدنبال این است که از این حوادث بهره برداری کند علیه کشور و نظام سواستفاده کند که جریانات سیاسی نباید اجازه این کار را بدهند.

کد خبر: ۱۷۸۱۳
۱۵:۴۱ - ۱۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در نشستی با رییس و مسئولان دانشگاه آزاد که پیرامون حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات رخ داد، ضمن اظهار تاسف وقوع این حادثه، اظهار کرد: تلاش همگان این است که این حادثه از ابعاد مختلف بررسی و منتهی به تصمیماتی شود. لازم است با بررسی دقیق و در چارچوب مقررات، اگر کسی یا کسانی در وقوع این حادثه قصور داشتند میزان تقصیرشان بررسی شود و متناسب با آن‌ها برخورد شود. همچنین این حادثه عبرتی باشد برای این‌که از تکرار آن جلوگیری شود.

وی افزود: از دست دادن انسانهایی که ذخایر و منابع ارزشمند کشورند مهم است البته همه انسانها برای ما محترم اند خصوصا جوانانی که در مراکز علمی تلاش می کنند و امید اینده کشورند لذا برای حفظ این سرمایه ها باید تلاش کرد.

دادستان کل کشورتصریح کرد: این موضوع باید بررسی شود و  مدیران و مسولان بگونه‌ای برنامه ریزی کنند اگر احیانا قصور یا تقصیرهایی در سنوات گذشته انجام شده و احیانا کارهایی که باید انجام می شد که تا به حال انجام نشده فرصتی است که باید مسولان انرا دنبال کنند.

وی افزود: یکی از معاونینم نقل می کرد که در یکی از استان ها که من رفتم دانشگاهی هست که شرایطش خوب نیست لذا مسولین باید تلاش کنند که هم نواقص اینجا را رفع کنند و اگر موارد مشابهی هم در کشور هست آنها را هم برطرف کنند.

دادستان کل کشور گفت: عده ای که در این حادثه آسیب دیدند قطعا حقوقی دارند که باید حتما باید مورد توجه قرارگیرد و دستگاه قضایی این آمادگی را دارد که حقوق آسیب دیدگان هم جان باختگان و هم مصدومین  لحاظ و استیفا خواهد شد. اگر کسی قصوری داشته باشد با او برخورد می شود.

وی افزود: در دیداری که از محل حادثه داشتم به نظرم رسید که برخی مطالبات دانشجویان به حق است و حتما دستگاه قضایی ابعاد قضیه را بررسی می‌کند و دانشگاه و نیروی انتظامی و قوه قضاییه این موضوع را پیگیری می کنند. در بازدیدم از محل حادثه نشانه هایی دیدم و بنظرم عده ای بدنبال این هستند که پلی برای خود درست کنند که به اهداف خودشان برسند.

منتظری گفت: ما شاهدیم که کوچکترین حادثه‌ای که در کشور رخ می دهد که دشمن می‌خواهد به نفع خود بهره برداری کند. سریع موج سواری می کند و از تجمع چند نفری جعلیات درست می کنند و متوسل به فیلم های گذشته می شوند و گاهی هم از روی رسوایی شان  تکذیب می کنند؛ لذا تاکید می کنم که مسولین امر و دانشجویان می دانند که دشمن بدنبال این است که از این حوادث بهره برداری کند و دشمن مانند مگس می‌چرخد تا چیزی را ببیند وروی آن جمع شود و علیه کشور و نظام سواستفاده کند. جریانات سیاسی اجازه این کار را ندهند.

وی تصریح کرد: جریانات سیاسی و کسانی که نقد دارند در محیط سالم و در فضایی که دشمن نتواند سواستفاده کند انرا بیان کنند. من آن روز می دیدم و تعدادشان اندک بود اما از نحوه برخوردها و مطالب که مطرح می شد دنبال این هستند که بهانه ای را برای دشمن فراهم کنند.

منتظری گفت: دشمن بدنبال این است که از این حوادث بهره برداری کند و دشمن مانند مگس می‌چرخد تا چیزی را ببیند وروی آن جمع شود و علیه کشور و نظام سواستفاده کند. جریانات سیاسی اجازه این کار را ندهند. افزود: بعد دیدم جوانی صحبتی کرده بود و اعتراض می کرد که برخی رسانه‌ها حرفشان را تقطیع کردند لذا رسانه‌ها دقت لازم را داشته باشند.

وی درباره اینکه آیا میزان تقصیر  در  این پرونده مشخص شده است؟ گفت: این موضوع را الان نمی شود گفت. پلیس و پزشکی قانونی اعلام نظر کرده و ممکن است در دادگاه به آن ایراد گرفته شود و مجددا برگردد و کارشناسی‌ها انجام شود.

دادستان کل کشور افزود: زمانی که دادگاه به نتیجه نهایی رسید می شود آن را اعلام کرد که چه دستگاهی و چه کسی چقدر مقصر بوده است. الان آنچه که کارشناسان می‌گویند و پلیس به آن رسیده نظر نهایی نیست و من به دادستان تهران گفتم و سعی می‌کنیم که ان‌شاءالله در اولین فرصتی که قانون اجازه دهد پرونده منتهی به نتیجه نهایی شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها