تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
وضعیت اقتصادی در مرز هشدار

نمازی: آستانه تحمل مردم به پایان رسیده است

علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی گفت: اگر روند افزایش نرخ ارز به همین شکل صعودی باشد هیچ بعید نیست مردم دست به اعتراضات بزنند. من رزمنده دفاع مقدس و دلسوز واقعی کشور، مردم و نظام هستم؛ من با این اوصاف می‌گویم که مسئولان هرچه سریع‌تر به فکر باشند که اوضاع از این بدتر نشود، زیرا آستانه تحمل مردم به پایان رسیده است. واقعیت این است که شرایط این روز‌های اقتصادی به مرز هشدار رسیده است.

کد خبر: ۱۷۷۹۱۷
۰۹:۳۹ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

نمازی: آستانه تحمل مردم به پایان رسیده است

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی گفت: در شعار‌های رئیس‌جمهور مسائلی از جمله برچیدن تحریم‌ها، پیوستن به FATF و گسترش روابط بین‌المللی وجود داشت. اکنون خواسته مشخص این است که پزشکیان به وعده‌هایش عمل کند.

نرخ ارز همچنان صعودی است و مرز هشتاد هزار تومان را هم رد کرد. بسیاری از مردم هم نگران‌اند که اگر وضعیت بدتر از شرایط کنونی شود، چه اتفاقاتی بر سر زندگی‌شان می‌آید. حالا پرسش این است که این روند تا کجا می‌تواند ادامه داشته باشد؟

علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «همه می‌دانیم اقتصاد یک علم است و هر علمی هم قواعد عام و خاص خود را دارد و اگر آن قواعد رعایت نشود، مشکلاتی پیش خواهد آمد و اگر عدم رعایت قواعد مستمر شود، بحران پدید می‌آید. ما به این مسئله توجه نداریم که اقتصاد علم است و باید متخصصان آن با دانایی وارد این عرصه شوند و با دقت و تدبرِ لازم در عرصه اقتصادی فعالیت کنند و فرمول‌های لازم را رعایت کنند. مهم‌ترین قاعده در اقتصاد عرضه و تقاضاست، زیرا قیمت‌ها بر اساس عرضه و تقاضا مشخص می‌شوند. مسئله بعدی ثبات اقتصادی است که نقش کلیدی دارد. اگر عرصه اقتصادی کشور از ثبات لازم برخوردار نباشد و روند سیال باشد، کسانی که می‌خواهند با برنامه‌ریزی پیش بروند، باز می‌مانند و معمولا کسانی منتفع از این شرایط می‌شوند که دسترسی به اطلاعات پنهان دارند و پول هم برای ریسک دارند که در چنین وضعیتی بر سرمایه‌شان افزوده می‌کنند».

او ادامه داد: «اگر هرچه زودتر وارد میدان رقابتی نشویم و با اطلاع و دانایی و توانایی لازم وارد نشویم، کلاهمان پس معرکه خواهد بود. این وضعیت قابل حل‌شدن است مشروط به اینکه تن به قواعد علمی اقتصاد بدهیم. در شعار‌های آقای رئیس‌جمهور مسائلی از جمله برچیدن تحریم‌ها، پیوستن به FATF و گسترش روابط بین‌المللی وجود داشت. اکنون خواسته مشخص این است که آقای پزشکیان به وعده‌هایش عمل کند. به هر حال اکنون حدود چهار ماه از عمر دولت می‌گذرد. اگر همین حالا هم تحریم‌ها برداشته شود، نمی‌توانیم صادرات نفت را به اندازه عادی برگردانیم، زیرا چاه‌های نفتمان آماده نیست. در خوش‌بینانه‌ترین حالت بعد از چهارماه به صادرات نفت عراق برسانیم».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «من یک بار نوشتم و گفتم که زمانی می‌توانیم بحرانی را حل کنیم که باور داشته باشیم که بحران وجود دارد. در مرحله بعد باید بحران را شناسایی کنیم و سپس به سراغ رفتن به سمت راه حل برویم».

نمازی در پایان گفت: «این نکته را هم بگویم که نباید از نظر دور بداریم که بخشی از بالارفتن نرخ از متأثیر جو روانی است و هرچه قدر تأثیرات روانی در جامعه مثبت باشد، نرخ ارز پایین می‌آید و هرچه قدر منفی باشد، بالا می‌رود. اگر روند افزایش نرخ ارز به همین شکل صعودی باشد هیچ بعید نیست مردم دست به اعتراضات بزنند. من رزمنده دفاع مقدس و دلسوز واقعی کشور، مردم و نظام هستم؛ من با این اوصاف می‌گویم که مسئولان هرچه سریع‌تر به فکر باشند که اوضاع از این بدتر نشود، زیرا آستانه تحمل مردم به پایان رسیده است. واقعیت این است که شرایط این روز‌های اقتصادی به مرز هشدار رسیده است».

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
0
0
بهترین جمله : آستانه تحمل مردم به پایان رسیده
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی