تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
این بیماری معمولا با علائمی شبیه سرماخوردگی شروع می‌شود

آنفلوآنزا در کمین است

آنفلوانزا و سرماخوردگی هر دو بیماری‌های تنفسی هستند، اما توسط ویروس‌های مختلف ایجاد می‌شوند، آنفلوانزا معمولا علائم شدیدتری دارد و به طور ناگهانی شروع می‌شود، در حالی که سرماخوردگی معمولا خفیف‌تر است و به تدریج شروع می‌شود.

کد خبر: ۱۷۷۹۱۳
۰۹:۰۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

آنفلوآنزا در کمین است

دیدارنیوز: با آغاز فصل زمستان و تغییرات آب و هوایی، شرایط برای گسترش ویروس آنفلوآنزا بیشتر می‌شود که نیاز است تا همه افراد خود مراقبتی را انجام دهند تا هم خود مبتلا نشوند و هم دیگران را در مرض خطر قرار ندهند.

آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که دستگاه تنفسی (بینی، گلو و ریه‌ها) را درگیر می‌کند، این بیماری معمولاً با علائمی شبیه سرماخوردگی شروع می‌شود، اما علائم آن شدیدتر هستند و می‌تواند تب بالای ۳۸ درجه، احساس سرما و لرزیدن، درد در ناحیه سر و سرفه‌های خشک، احساس خستگی و بی‌حالی شدید و دیگر علائم را داشته باشد.

چند سال پیش بود که ویروس کرونا در جهان گسترش یافت و در همان روز‌های اول همگان فکر می‌کردند که همان آنفلوانزا است، ولی در کوتاه مدت مشخص شد که شدت این بیماری که ویروس کووید ۱۹ یا کرونا نامیده شد از ویروس آنفلوآنزا نیز شدیدتر است و افراد بسیاری در سراسر جهان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند، البته همین ویروس آنفولانزا نیز اگر ترتیب اثر داده نشود و افراد مبتلا به درمان به موقع آن نپردازند نیز ممکن است خطرناک باشد و بعضا برخی افراد به دلیل ابتلا به همین آنفولانزا جان خود را از دست داده اند.

حال با آغاز فصل زمستان و تغییرات آب و هوایی، شرایط برای گسترش ویروس آنفلوآنزا بیشتر می‌شود که نیاز است تا همه افراد خود مراقبتی را انجام دهند تا هم خود مبتلا نشوند و هم دیگران را در مرض خطر قرار ندهند، البته این بیماری ویروسی طی روز‌های گذشته افراد بسیاری را در کشور و این استان درگیر کرده که کار برخی نیز به بیمارستان کشید و بستری شده اند.

برخی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های این استان می‌گویند که علائم‌های آنان مختلف بود و برخی در تنفس کشیدن دچار مشکل بودند و برخی نیز دچار مشکل ریوی شده بودند و حای برخی می‌گویند که در هضم غذا دچار مشکل بودند که در نهایت به بیمارستان مراجعه و تحت درمان قرار گرفتند.

دکتر یعقوبی متخصص بیماری‌های عفونی است که در خصوص شرایط ابتلا افراد به بیماری آنفلوانزا می‌گوید که وقتی فرد مبتلا با دیگران در فاصله کمتر از یک متر صحبت می‌کند یا با دیگران دست می‌دهد این ساده‌ترین روش انتقال این ویروس به دیگران است.

وی می‌گوید که کودکان زیر پنج سال، کسانی که دارای بیماری مزمن یا دچار مشکل ریوی هستند و همچنین سالخوردگان و زنان باردار باید بیشتر از دیگران خودمراقبتی را انجام دهند تا به بیماری آنفلوانزا مبتلا نشوند که با توجه به شرایط آنان ممکن است برای آنان خطرناک باشد.

این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر رعایت اصول بهداشت فردی به همه شهروندان می‌گوید یکی از راه‌هایی که می‌تواند به افراد مبتلا کمک کند تا زودتر بهبود یابند استراحت، سوپ و مایعات گرم را استفاده کنند و در صورت ادامه دار شدن بیماری حتما به پزشک متخصص مراجعه و خودسرانه از آنتی بیوتیک‌ها استفاده نکنند و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک می‌تواند به جلوگیری از بروز بیماری‌ها کمک کند.

یعقوبی می‌گوید که وقتی افراد با علائمی مانند مشکل در تنفس یا تنگی نفس، درد قفسه سینه، سرگیجه مداوم، تشنج، ضعف شدید یا درد عضلانی، تب بالا که با دارو پایین نمی‌آید روبرو شدند باید در اولین فرصت به پزشک متخصص مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند.

به گفته وی، آنفلوانزا و سرماخوردگی هر دو بیماری‌های تنفسی هستند، اما توسط ویروس‌های مختلف ایجاد می‌شوند، آنفلوانزا معمولاً علائم شدیدتری دارد و به طور ناگهانی شروع می‌شود، در حالی که سرماخوردگی معمولاً خفیف‌تر است و به تدریج شروع می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی، رعایت بهداشت فردی مانند شستن مکرر دست‌ها، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه و دوری از افراد بیمار را از جمله مواردی می‌داند که می‌تواند به پیشگیری از این بیماری کمک کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير