تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
حسن روشن می‌گوید هنوز از تغییرات استادیومی که قرار است سمبل ورزش یک کشور باشد، راضی نیستیم

موسیمانه آدم باثباتی نیست!

حسن روشن، پیشکسوت باشگاه استقلال معتقد است وضعیت استقلال نشان می‌دهد که پیتسو موسیمانه، سرمربی آبی‌پوشان پایتخت آدم باثباتی نیست.

کد خبر: ۱۷۷۹۰۵
۲۰:۱۲ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

موسیمانه آدم باثباتی نیست!

دیدارنیوز: پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: وضعیت استقلال نشان می‌دهد که موسیمانه آدم باثباتی نیست.

حسن روشن پس از برتری تیم منتخب ملی‌پوشان ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ مقابل پیشکسوتان سرخابی اظهار داشت: مسئله‌ای که پیش آوردند و این بازی را گذاشتند بد نبود، اما‌ای کاش به مردم می‌گفتند و هواداران بیشتری می‌آمدند و یک لذتی می‌برند و تغییرات استادیوم را می‌دیدند. البته هنوز از تغییرات استادیومی که قرار است سمبل ورزش یک کشور باشد، راضی نیستیم.

وی در پاسخ به این سؤال که بهتر نبود ورزشگاه تعطیل می‌شد تا عملیات عمرانی تکمیل و بعد استادیوم بازگشایی شود، گفت: من هم فکر می‌کردم چنین چیزی است و بهتر بود آنطور می‌شد.

مطلب مرتبط:

۱۰ گل در بازی به یادماندنی در آزادی/ سرخابی‌ها ۶ تایی شدند +ویدیو

پیشکسوت باشگاه استقلال راجع به روند این تیم در هفته‌های گذشته و تساوی‌های پی در پی آبی‌پوشان با هدایت موسیمانه خاطر نشان کرد: در روز‌های ابتدایی گفتم که قضاوت زود است، اما دیدیم که به جوانان رو کرد. با این کار به دوران خودمان که رایکوف این کار را می‌کرد و پشتش می‌ایستاد، برگشتم. موسیمانه وقتی با جوانان شروع کرد نتیجه گرفت و دو سه بازی را برد، اما بعد از چند تساوی به ایده ابتدایی‌اش برگشت و از جوانان دل برید.

روشن در ادامه تصریح کرد: این وضع ثابت می‌کند که آدم باثباتی نیست، مگر اینکه دوباره با جوانان ادامه بدهد. نشان داده می‌شود که روی تیم فقط برای امسال حساب باز کردند. تا به حال هیچ مربی نیامده است که برای دو سه سال آینده برنامه‌ریزی کند. مقصر باشگاه است که مربی را فقط برای نتیجه‌گرایی می‌آورد. این درست نیست و باید مربی بیاید که باشگاه و فوتبالش را بسازد.

وی در مورد استعفای شهریاری از سمت ریاست هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: نسبت به کسانی که برای ایران و به خصوص فوتبال زحمت کشیدند، ارادت دارم. روزی که شهریاری را پس از چند سال دیدم فقط یک خواهش کردم. به شهریاری گفتم اینجا صبا باطری نیست و استقلال است. گفتم که در استقلال روی برنامه‌ریزی مثل صبا باطری حساب نکند، اما گوشِ شنوایی نبود. برای ایشان آرزوی سلامتی دارم و زود رفت که مریض نشود (باخنده).

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها