تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
این سیاست‌های ما است که باعث دشمنی دنیا شده است

عیسی کلانتری: با تسخیر سفارت آمریکا، دنیا را مقابل ما قرار دادند +ویدیو

عیسی کلانتری، وزیر اسبق کشاورزی گفت: از زمانی که ریختند و سفارت آمریکا را گرفتند و دنیا را در مقابل ما قرار دادند تا امروز، ما در همین مسیر حرکت کرده‌ایم، لذا ما از سیاست خارجی خود، تعریف صحیحی نداریم، متاسفانه ما دنیا را دشمن خودمان کرده‌ایم.

کد خبر: ۱۷۷۸۶۱
۰۹:۳۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

عیسی کلانتری: با تسخیر سفارت آمریکا، دنیا را مقابل ما قرار دادند

دیدارنیوز: وزیر اسبق کشاورزی گفت: چالش و معضل سیاست خارجیِ ما ترامپ نیست. دنیا با ما دشمنی ندارد.

عیسی کلانتری، وزیر اسبق کشاورزی اظهار داشت: ترامپ ۴ سال آمد و رفت، ۴ سال دیگر هم می‌ماند و سپس گورش را گم می‌کند و می‌رود. ما ۴۶ سال است که سیاست خارجی مان غلط است.

او در گفتگو با اقتصاد ۱۲۰ ادامه داد: از زمانی که ریختند و سفارت آمریکا را گرفتند و دنیا را در مقابل ما قرار دادند تا امروز، ما در همین مسیر حرکت کرده ایم، لذا ما از سیاست خارجی خود، تعریف صحیحی نداریم، متاسفانه ما دنیا را دشمن خودمان کرده ایم. دنیا که خودش را آماده نکرده تا با جمهوری اسلامی دشمنی کند، این سیاست‌های ما است که باعث دشمنی دنیا شده است.

وزیر اسبق کشاورزی در ادامه افزود: درحال حاضر فقط با روسیه رفاقت داریم، زیرا در خط آن قدم بر می‌داریم، ولی نکته مهم این است که دنیا با ما دشمنی ندارد. همه چیز تقصیر خودمان است؛ حداقل مشکلمان را با کشور‌های همسایه حل کنیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد