تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

مخالفت مجلس با طرح انتقال وزارتخانه‌ها به برخی استان‌ها

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با فوریت طرحی برای انتقال برخی وزارتخانه‌ها از تهران به استان‌های دیگر مخالفت کردند.

کد خبر: ۱۷۷۸۶
۱۲:۰۰ - ۱۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - طرح دو فوریتی انتقال وزارتخانه‌های دولت از تهران به استان‌های مستعد و دارای شرایط در یک دوره پنج ساله در دستور کار جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

در این طرح که به امضای ۴۳ نفر از نمایندگان رسیده است، پیش‌بینی شده است که انتقال وزارتخانه‌های دولت از تهران به استان‌های مستعد و دارای ظرفیت در یک دوره پنج ساله صورت بگیرد و حداقل سالانه سه وزارتخانه به استان‌های مستعد منتقل شوند.

در ادامه دو فوریت این طرح به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که نمایندگان با ۵۱ رای موافق و  ۱۰۸ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجموع ۲۰۸ نماینده حاضر با آن مخالفت کردند.

همچنین یک فوریت این طرح به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که نمایندگان با ۵۰ رای موافق، ۱۲۰ رای مخالف از مجموع ۲۰۷ نماینده حاضر با آن نیز مخالفت کردند.

بر این اساس این طرح به صورت عادی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار می‌گیرد.

پیش از به رای گذاشتن این طرح محمدرضا صباغیان به عنوان نماینده طراحان در این باره گفت: درخواست انتقال برخی از ادارات از تهران به سایر استان‌ها با هدف انتقال پایتخت نبوده بلکه هدف اصلی رفع مشکلات کنونی پایتخت است. ما در برابر مشکلاتی که تهران را فرا گرفته اعم از آلودگی هوا و ترافیک سنگین که مردم را فلج کرده و عمر آنها را تلف می‌کنند و همچنین مهاجرت افزایش جمعیت مسئول هستیم.

وی با بیان اینکه نتیجه زندگی امروز در پایتخت بروز آسیب‌های اجتماعی و فاصله‌ی طبقاتی است ادامه داد: با برج سازی‌های صورت گرفته در تهران فضای تفریحی برای مردم وجود ندارد و آسیب‌هایی همچون اعتیاد، بی حوصلگی، ازدواج سفید و مشکلات دیگر ایجاد شده است.

صباغیان ادامه داد: مردم در شرایط کنونی وقتی یک روز تعطیل اعلام می‌شود به گونه‌ای که از قفس آزاد شده‌اند به استانهای دیگر سفر می‌کنند. ما دو راه برای رفع این مشکل داریم. یکی این که وضعیت کنونی را ادامه دهیم و با طرح‌هایی مثل زوج و فرد که مسکن و مقطعی هستند به رفع مشکل آلودگی هوا و ترافیک بپردازیم و دیگر این که برای رفع مشکلات تهران فکر اساسی کنیم. زیرا در قبال این نابسامانی مسئول هستیم.

این عضو کمیسیون شوراها با بیان این که انتقال کامل پایتخت در شرایط کنونی مطلوب نیست تصریح کرد: پیش از این هم تهران نقطه امنی نبوده که به پایتخت تبدیل شده پیشنهاد من است که حداقل برای شروع کار یک یا دو وزارتخانه را به استان‌های همجوار منتقل کنیم. اجرای این طرح مشکلی در سیستم مدیریتی آنها ایجاد نمی‌کند و می‌تواند با هزینه اداره یکی از وزارت‌خانه‌ها در پایتخت حداقل سه ساختمان در استان‌های همجوار خریداری کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر