تیتر امروز

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو
درگیری نظامی ایران و اسرائیل

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
مدیرکل هواشناسی استان خبر داد

استان اردبیل بیشترین کاهش بارندگی‌ها را تجربه کرد

مجید کوهی، مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: بیشترین کاهش بارندگی در سال زراعی جاری در نمین و کوثر رخ داده و این شهرستان‌ها بیشترین آثار خشکسالی را تجربه کردند.

کد خبر: ۱۷۷۸۵۰
۲۰:۲۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

استان اردبیل بیشترین کاهش بارندگی‌ها را تجربه کرد

دیدارنیوز: مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: بیشترین کاهش بارندگی در سال زراعی جاری در نمین و کوثر رخ داده و این شهرستان‌ها بیشترین آثار خشکسالی را تجربه کردند.

مجید کوهی عصر یکشنبه در نشست با مسئولان امور آب اردبیل اظهار داشت: در حالی ۱۰۰ روز از فصل آبی سال‌جاری را سپری کردیم که استان اردبیل بیشترین کاهش بارندگی‌ها را در سال زراعی جاری تجربه کرده است.

وی تصریح کرد: بعد از شهرستان‌های نمین و کوثر، بیشترین کاهش بارندگی مربوط به شهرستان اردبیل است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۵ درصد کاهش بارندگی‌ها را شاهد هستیم.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: هر چند پیش‌بینی ما در فصل زمستان بارش نرمال و کمتر از نرمال است، اما با گذشت ۱۰ روز هنوز خبری از بارش‌های زمستانی نیست و به نظر می‌رسد افزایش یک درجه‌ای دمای هوا نیز زودتر از بارش‌ها در فصل زمستان در این استان اتفاق افتاده است.

کوهی افزود: ما در مجموع در سال آبی جاری به طور متوسط ۶۰ میلیمتر بارندگی را تجربه کردیم که نسبت به بلند مدت ۳۵ درصد و کوتاه مدت ۹ درصد کاهش بارندگی‌ها در این استان به ثبت رسیده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به رغم کاهش ۳۵ درصدی نزولات جوی، بر اساس اعلام مسئولان امور آب استان ذخایر آبی را در این استان شاهد هستیم که این امر ناشی از مدیریت منابع است.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل اضافه کرد: بر اساس اعلام مسئولان آب استان در حال حاضر ۱۵۰ میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌ها ذخیره‌سازی شده که در همین سد یامچی ۲۰ میلیون متر مکعب آب وجود دارد که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.

کوهی بیان کرد: این افزایش ذخایر آبی نه به دلیل افزایش بارندگی‌ها بلکه به خاطر مدیریت منابع و راهکار‌های حفاظتی است که در پیش گرفته شده تا شرایط بهتری را در تأمین منابع آب شاهد باشیم.

در این جلسه مسئولان آب استان نیز اعلام کردند که با توجه به در پیش بودن ایام پایانی سال و احتمال افزایش مصرف آب، انتظار می‌رود امر صرفه‌جویی در این حوزه بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها