تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست اعلام کرد

علی‌اکبری قول داد توله‌شیر را تحویل دهد

سرهنگ جمشید محبت خانی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از تشکیل پرونده قضایی بابت نگهداری توله شیر خبر داد و گفت: علی اکبری (رزمی کار) قول داد که این حیوان را پیدا کند و به محیط زیست تحویل دهد.

کد خبر: ۱۷۷۸۴۷
۱۹:۱۰ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

علی‌اکبری قول داد توله‌شیر را تحویل دهد

دیدارنیوز: فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از تشکیل پرونده قضایی بابت نگهداری توله شیر خبر داد و گفت: علی اکبری قول داد که این حیوان را پیدا کند و به محیط زیست تحویل دهد.

سرهنگ جمشید محبت خانی اظهار کرد: از طریق فضای مجازی در جریان نگهداری یک توله شیر از سوی امیر علی‌اکبری ـ رزمی‌کار ـ قرار گرفتیم. ویدیویی از او منتشر شده بود که با توله‌شیری بازی می‌کرد. پس از یک هفته نیز مصاحبه‌ای از علی اکبری منتشر شد که نحوه به دست آوردن توله شیر را تشریح کرده و گفته بود این حیوان متعلق به دوستش بوده، اما به دلیل اینکه توله شیر مریض بوده، علی‌اکبری از آن نگهداری کرده است و در این مصاحبه هم عنوان کرده بود که توله شیر را به اتفاق دوستش به محیط زیست تحویل داده‌اند. با این حال بررسی‌ها حاکی از آن بود که توله شیر را به اداره کل محیط زیست هیچ‌یک از استان‌ها تحویل نداده‌اند.

او با اشاره به هماهنگی با اداره محیط زیست استان تهران گفت: بر همین اساس بلافاصله دستور تشکیل پرونده قضایی، در زمینه ورود غیرقانونی و نگهداری از توله شیر برای علی‌اکبری صادر شد چرا که نگهداری از حیوان بدون هماهنگی و مجوز محیط زیست جرم است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: امروز (۹ دی‌ماه) شخصِ علی‌اکبری داوطلبانه به دفتر یگان حفاظت از محیط زیست آمد. گفت که در خصوص موضوعات حیات وحش آگاهی نداشته که باید با سازمان محیط زیست هماهنگ باشد. شخصی که در ابتدا توله شیر را به او داده، گفته که آن را به محیط زیستِ گرگان تحویل می‌دهد سپس قرار شد علی‌اکبری خود پیگیر موضوع تحویل توله شیر شود.

وی در ادامه گفت: او قول داد که این پیگیری را انجام دهد، اما به صورت همزمان پرونده قضایی تشکیل شده است. توله شیر باید پیدا و به محیط زیست تحویل داده شود.

محبت‌خانی در پایان تاکید کرد: رویکرد سازمان محیط زیست مبتنی بر پیشگیری اجتماعی است و به دنبال پرونده‌سازی نیستیم. علاقه‌مند هستیم که محیط زیست با همکاری مردم به‌ویژه چهره‌های شناخته شده حفظ شود. با این هدف درخواست او برای همیار محیط زیست شدن موافقت شد و اگر توله شیر را پیدا کند و به محیط زیست تحویل دهد نیز با قاضی صحبت خواهیم کرد که حداکثر تخفیف را برای این پرونده قائل شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها