تیتر امروز

هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی مطرح شد:

هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی

در ویژه برنامه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی درباره" انقلاب ۵۷، چه می‌خواستیم؛ چه شد" گفتگو کردیم.
حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با یک پزشک متخصص

حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید

"مهمان من" در یکی دیگر از برنامه خود به سراغ حسین قناعتی، بنیان گذار رادیولوژی تهاجمی در ایران و نخستین پیشگام جراحی مغز جنین در رحم مادر رفته است تا با او درباره ویژگی‌های این جراحی نوین گفتگو...
روایت دیدارنیوز از نشست مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه «داریوش شایگان»/ نعمت الله فاضلی: داریوش شایگان، سوژه لیبرال صلح‌طلب ایرانی است
گردهمایی به همت «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»؛

روایت دیدارنیوز از نشست مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه «داریوش شایگان»/ نعمت الله فاضلی: داریوش شایگان، سوژه لیبرال صلح‌طلب ایرانی است

نشست «مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه داریوش شایگان» به همت «انجمن علمی مطالعات صلح ایران» در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

پیام وزیر کشور به مناسبت ۹ دی

اسکندر مومنی، وزیر کشور دولت چهاردهم اعلام کرد: حماسه ۹ دی که تجلی خودآگاهی و بصیرت ایرانیان است همچون فانوسی فرا روی دولت و ملت ما قرار دارد.

کد خبر: ۱۷۷۸۲۰
۱۱:۵۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

پیام وزیر کشور به مناسبت ۹ دی

دیدارنیوز: وزیر کشور در پیامی به مناسبت ۹ دی تأکید کرد: هر جا وفاق و همدلی اصل قرار گرفت و از اختلاف و تفرقه فاصله گرفتیم به قدرت و سعادت نزدیک شدیم؛ هر جا مردم پای کار بودند و آرمان‌های ملی و انقلابی اصل و اولویت قرار گرفت به فتح و رهایی رسیدیم.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، متن پیام اسکندر مومنی به مناسبت نهم دی «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» به این شرح است:

«حماسه ۹ دی سال ۱۳۸۸ تجلی و نمودی از همبستگی ملی است. قیامی که در آن اقشار و گروه‌های مختلف مردم با سلایق و مواضع گوناگون بر سر آرمان‌های مشترک مقدسی، حضور یافتند و همه یکصدا حفظ اقتدار و انسجام ایران و صلابت نظام جمهوری اسلامی و وفای به عهد با ولایت را فریاد زدند. فریاد‌هایی ظلمت‌شکن که تجلی نور و روشنایی بود.

آن حضور حیرت انگیز، یادآور راهپیمایی‌های باشکوه و زیبای سال ۵۷ بوده و نشان داد که انقلاب از همیشه زنده‌تر است؛ مثل سال ۵۷ باز هم در زمستان بهاران آمد. امواج خروشان مردم در آن روز، اقیانوس عظیم و زلالی را پدید آورد که چشم جهانیان را به خود خیره کرد.
ایرانیان انقلابی، وطن دوست و ولایتمدار، در ۹ دی شکست ناپذیری خود را تثبیت کردند و کید بدخواهان و دشمنان بیگانه را به خودشان برگرداندند و امنیت و آرامش را به ارمغان آوردند. مردمی که دل هایشان با عشق زنده و دوامشان بر جریده تاریخ ثابت شده است.

حماسه ۹ دی که تجلی خودآگاهی و بصیرت ایرانیان است همچون فانوسی فرا روی دولت و ملت ما قرار دارد. هر جا وفاق و همدلی اصل قرار گرفت و از اختلاف و تفرقه فاصله گرفتیم به قدرت و سعادت نزدیک شدیم. هر جا مردم پای کار بودند و آرمان‌های ملی و انقلابی اصل و اولویت قرار گرفت به فتح و رهایی رسیدیم. امروز هم که دولت چهاردهم وفاق و همبستگی را چشم انداز خود قرار داده است باید با بصیرت از گردنه‌ها و مشکلات عبور کنیم.

با تبریک فرا رسیدن ۹ دی و روز بصیرت، برای آحاد ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی و امت اسلامی، سربلندی و رستگاری و توفیقات روز افزون را از درگاه الهی مسئلت دارم.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی