تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
ابوالفضل موسوی‌پور، رییس پلیس راهور پایتخت خبر داد

بارش باران و افزایش تصادفات خسارتی در تهران

سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور، رییس پلیس راهور پایتخت اعلام کرد که به دلیل بارش باران و لغزندگی معابر، تصادفات خسارتی در تهران افزایش چشمگیری داشته است.

کد خبر: ۱۷۷۷۹۲
۲۰:۱۸ - ۰۸ دی ۱۴۰۳

بارش باران و افزایش تصادفات خسارتی در تهران

دیدارنیوز: رییس پلیس راهور پایتخت گفت: به دلیل بارش باران و لغزندگی معابر امروز هشتم دی ماه تصادفات خسارتی در تهران افزایش چشمگیری داشته است که البته می‌توان با رعایت نکات ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی از این گونه حوادث جلوگیری کرد.

سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور عصر شنبه اظهار کرد: با توجه به اینکه از ابتدای صبح در تهران شاهد باران هستیم، به دلیل بارش باران اکنون اغلب معابر پایتخت لغزنده است در همین راستا رانندگان باید در روز‌های بارانی توجه بیشتری به رعایت سرعت مطمئنه در چنین شرایطی داشته باشند.

وی افزود: از همه شهروندان و رانندگان خودرو‌ها به وژه راکبان موتورسیکلت درخواست دارم که با توجه به چنین شرایطی حتما با سرعت مطمئنه در معابر رانندگی کنند و برای جلوگیری از تصادف فاصله طولی بین خودرو‌ها را رعایت کنند تا در بحث تصادفات پیشگیری رخ دهد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ اضافه کرد: اگرچه تا این ساعت گزارش قابل توجهی از تصادفات پرخطر به دست پلیس نرسیده است، اما از رانندگان به ویژه راکبان موتورسیکلت خواستاریم که قوانین راهنمایی و رانندگی را در روز‌های بارانی به بهترین شیوه رعایت کنند.

براساس اعلام سازمان هواشناسی، بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، زنجان، قزوین، قم، البرز، تهران، سمنان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، اصفهان و چهارمحال و بختیاری و بارش باران در برخی از محور‌های استان‌های خوزستان و ایلام گزارش شده است.

همچنین با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی در تهران، به تدریج افزایش ابر، کاهش دما، در نیمه شمالی استان در برخی ساعات همراه با بارش باران و وزش باد گاهی بارش پراکنده برف و در ارتفاعات بارش برف و رخداد ماه با احتمال تگرگ و در نیمه جنوبی استان بارش پراکنده باران مورد انتظار برای پایتخت‌نشینان است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر