تیتر امروز

کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان

این شصت و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفضل گرمابی: جامعه از محل گران فروشی پایدار نمی‌ماند/ ارزش ریال در ۲۰ سال حدود یک صدم شد/ مردم دیگر خود را صاحب اینجا نمی‌دانند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک اقتصاددان

ابوالفضل گرمابی: جامعه از محل گران فروشی پایدار نمی‌ماند/ ارزش ریال در ۲۰ سال حدود یک صدم شد/ مردم دیگر خود را صاحب اینجا نمی‌دانند

ابوالفضل گرمابی، پژوهشگر و اقتصاددان مهمان یکی دیگر از برنامه‌های جامعه پلاس بود؛ او در این گفت‌وگو به دلایل افزایش تورم و بحرانی به نام نقدینگی صحبت کرد که می‌بینید و می‌خوانید.
سرهنگ علی امانی خبر داد

عاملان نزاع دسته جمعی در کوهدشت دستگیر شدند

سرهنگ علی امانی، فرمانده انتظامی کوهدشت از دستگیری چهار عامل نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.

کد خبر: ۱۷۷۷۸۴
۱۸:۵۹ - ۰۸ دی ۱۴۰۳

عاملان نزاع دسته جمعی در کوهدشت دستگیر شدند

دیدارنیوز _ استان لرستان: فرمانده انتظامی کوهدشت از دستگیری چهار عامل نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی امانی شنبه ۸ دی در جمع خبرنگاران گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره نزاع دسته جمعی در یکی از مناطق کوهدشت مأموران انتظامی کلانتری ۱۲ این شهرستان برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی کوهدشت افزود: پس از حضور مأموران در محل مشاهده شد چند نفر به علت اختلافات قبلی با هم درگیر شده و موجب ایجاد تنش و برهم زدن آسایش ساکنان آن منطقه شده‌اند.

امانی گفت: با حضور به موقع و مقتدرانه پلیس چهار نفر از عوامل اصلی نزاع دستگیر و چهار تیغه شمشیر و قمه از منازعان کشف و ضبط شد.

وی افزود: متهمان دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

فرمانده انتظامی کوهدشت تأکید کرد: پلیس با حضور ضربتی در صحنه و انجام پیگیری‌های لازم برای دستگیری عاملان جرم و ناامنی اقدام و با جدیت با افرادی که بخواهند نظم و امنیت جامعه را خدشه دار کنند برخورد قانونی می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی