تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران

ورود سامانه بارشی؛ هوای کشور برفی و بارانی می‌شود

امروز جمعه (۷ دی) با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و از بعد از ظهر به تدریج در استان‌های همدان، مرکزی، نیمه شمالی خوزستان، شمال غرب چهار محال و بختیاری، قزوین، زنجان، اردبیل، البرز، تهران، گیلان بارش برف و باران رعد و برق وزش باد شدید موقت در برخی نقاط گردوخاک رخ خواهد داد.

کد خبر: ۱۷۷۷۱۲
۰۹:۱۸ - ۰۷ دی ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی؛ هوای کشور برفی و بارانی می‌شود

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور تا روز دوشنبه (۱۰ دی) خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۷ دی) با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و از بعد از ظهر به تدریج در استان‌های همدان، مرکزی، نیمه شمالی خوزستان، شمال غرب چهار محال و بختیاری، قزوین، زنجان، اردبیل، البرز، تهران، گیلان بارش برف و باران رعد و برق وزش باد شدید موقت در برخی نقاط گردوخاک رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: این سامانه شنبه (۸ دی) علاوه بر مناطق ذکر شده، نیمه جنوبی استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، غرب و جنوب اصفهان، مازندران، قم، شمال استان‌های فارس و بوشهر و ارتفاعات سمنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: در این روز به‌تدریج از میزان ابرناکی و بارش در شمال غرب کشور کاسته می‌شود. یکشنبه (۹ دی) بارش پراکنده در مازندران، گلستان، ارتفاعات خراسان شمالی و رضوی و ارتفاعات مرکزی زاگرس پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: دوشنبه (۱۰ دی) در اردبیل، گیلان، مازندران و برخی نقاط استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، شمال فارس و شمال شرق خوزستان و سه‌شنبه علاوه بر این مناطق در شمال شرق، شرق و برخی نقاط شمال غرب کشور بارش پیش بینی می‌شود.

ضیاییان همچنین گفت: روز‌های جمعه و شنبه پدیده باد و گردوخاک در استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست و از اواخر جمعه و روز شنبه غرب خلیج فارس مواج است.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۸ دی) ابری و غبار صبحگاهی در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۴ و ۱۱ درجه سانتیگراد و پس فردا (۹ دی) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای صفر و ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۷- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ دمای درجه سانتیگراد سردترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی