تیتر امروز

ای کاش خواص عوض بشوند
افاضات اضافه

ای کاش خواص عوض بشوند

عوام‌الملک در نامه خود به مسعود، به مرگ تلخ و دردناک ابراهیم در غربت اشاره کرده و از خواص خواسته عوض بشوند و به کارهای زشت خود فکر کنند.
اهتزاز پرچم سفید بین حماس و اسرائیل/ چراغ سبز پزشکیان به ترامپ برای برپایی مذاکره/ فقدان تلخ ابراهیم نبوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اهتزاز پرچم سفید بین حماس و اسرائیل/ چراغ سبز پزشکیان به ترامپ برای برپایی مذاکره/ فقدان تلخ ابراهیم نبوی

این شصت و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جواد امام: برخی در دولت با اجرای منویات گذشته از رای مردم انتقام می‌گیرند!/ «وفاق» با نظارت استصوابی، گزینش‌های خودی و غیرخودی و نگاه امنیتی شکل نمی‌گیرد/ با افراد، برخورد‌های امنیتی و قضائی می‌شود به اتهام اصلاح‌طلبی!
گفتگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با سخنگوی جبهه اصلاحات ایران

جواد امام: برخی در دولت با اجرای منویات گذشته از رای مردم انتقام می‌گیرند!/ «وفاق» با نظارت استصوابی، گزینش‌های خودی و غیرخودی و نگاه امنیتی شکل نمی‌گیرد/ با افراد، برخورد‌های امنیتی و قضائی می‌شود به اتهام اصلاح‌طلبی!

«ایرانشهر» در هفتمین برنامه از سلسله گفتگو‌های خود با جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات و دبیرکل مجمع ایثارگران به صحبت نشسته و عمده مسائل و چالش‌های روز کشور را به مورد ارزیابی قرار داده است.
حرکت همزمان نرخ‌های رسمی و غیررسمی دلار

گسل‌های ارزی آرام می‌شوند؟

فعالان ارزی همچنان شاهد رشد نرخ ارز هستند. قیمت اسکناس دلار در معاملات غیررسمی روز گذشته از کانال ۷۷ هزارتومانی خارج شده و در کانال قیمتی بالاتر به‌فروش رسید. بررسی روند نرخ ارز در معاملات رسمی نیز گویای آن است که سمت و سوی شاخص‌ها در این بازار مثبت است.

کد خبر: ۱۷۷۶۲۹
۱۱:۲۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۳

گسل‌های ارزی آرام می‌شوند؟

دیدارنیوز: تابلو‌های هردو بازار رسمی و غیررسمی ارز سبز است. پس از تعدیل نرخ ارز در معاملات تالار توافقی و کاهش حدودا ۱۰ درصدی شکاف ارزی ظرف چند روز، اکنون مشاهده می‌شود که شکاف ارزی از طریق رشد همزمان نرخ‌ها در دو بازار کشور در محدوده ۲۰ درصد ثابت مانده است. کارشناسان معتقدند که پس از به ثبات رسیدن نرخ رسمی احتمال ایجاد ثبات نسبی در نرخ‌های آزاد وجود دارد.

گسل‌های ارزی آرام می‌شوند؟

فعالان ارزی همچنان شاهد رشد نرخ ارز هستند. قیمت اسکناس دلار در معاملات غیررسمی روز گذشته از کانال ۷۷ هزارتومانی خارج شده و در کانال قیمتی بالاتر به‌فروش رسید. بررسی روند نرخ ارز در معاملات رسمی نیز گویای آن است که سمت و سوی شاخص‌ها در این بازار مثبت است. بانک‌مرکزی در سال جاری کوشیده تا از شکاف میان بازار‌های رسمی و غیررسمی بکاهد. هر برگ اسکناس دلار رسمی در معاملات روز‌های ابتدایی سال جاری در کانال ۴۳ هزار تومانی و حواله این ارز نیز در کانال ۴۰ هزار تومانی معامله می‌شد. این درحالی است که نرخ فروش اسکناس و حواله دلار رسمی در روز گذشته به‌ترتیب در ارقام ۶۵ هزار و ۹۱۶ تومان و ۶۴ هزار و ۱۲۰ تومان ثبت شد. بر این اساس مشاهده می‌شود که بازارساز طی معاملات ۹ ماه گذشته نرخ ارز رسمی را حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش داده است. در روز‌های ابتدایی پاییز که به‌واسطه انتشار سیگنال‌های سیاسی منفی دامنه نوسانات نرخ غیررسمی ارز بزرگ شد شکاف بازار‌های ارز کشور نیز افزایش یافت.

این شکاف در تابستان امسال به حوالی ۲۰درصد رسیده بود. پس از نوسانات قیمتی پاییز این شکاف تا حوالی رقم ۳۰ درصد بزرگ شد، اما پس از تعدیل نرخ‌های رسمی و شروع به‌کار تالار توافقی فروش ارز مجددا این شکاف به حوالی ۱۸ تا ۲۰ درصد بازگشت. درنتیجه برخی از تحلیلگران معتقدند که این رقم می‌تواند هدف‌گذاری بانک‌مرکزی باشد. همچنین براساس این سناریو می‌توان انتظار داشت درصورت اتمام روند مثبت دلار رسمی و رسیدن نرخ‌های توافقی به محدوده مورد نظر بازار‌ساز، تلاش برای بازارسازی در معاملات غیررسمی آغاز شده تا از بزرگ‌شدن شکاف ارزی جلوگیری شود. بررسی‌های میدانی از معاملات غیررسمی ارزی در روز‌های اخیر حاکی از افزاش دمای این معاملات است. از روز دوشنبه که جهت نرخ ارز آزاد افزایشی شد هیجان به معاملات میدان فردوسی و سبزه‌میدان بازگشته است.

فعالان غیررسمی ضمن همراهی با روند افزایشی یا از عرضه دارایی‌های خود خودداری کرده یا اقدام به نرخ‌دهی در سطوح قیمتی بالاتر می‌کنند. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در بازار روز دوشنبه حوالی رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان معامله می‌شد، در عصر روز گذشته با رشد ارزش حدودا ۸۰۰ تومانی نسبت به این نرخ در رقم ۷۸ هزار و ۲۰۰ تومان به‌فروش رسید. گفتنی است که نرخ فردایی این ارز رشد بیشتری را تجربه کرد. روز گذشته روند قیمت قطعات مختلف سکه طلا نیز افزایشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با رشد قیمت ۴۰۰ هزارتومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۵۵ میلیون و ۳۰۰هزار تومان معامله شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی