تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با این حکم‌ها به کجا می‌رسد؟

وقتی خانم‌ها «تنبیه» می‌شوند؛ تفکیک جنسیتی راه منطقی نیست

شیوا نوروزی در یادداشتی با عنوان «وقتی خانم‌ها «تنبیه» می‌شوند!» به احکام بحث‌برانگیز کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پرداخته و نوشته: تفکیک جنسیتی راه منطقی و عقلانی برای کنترل جرائم رخ داده روی سکو‌ها نیست و بهتر است به جای زیرسؤال بردن شأن و جایگاه بانوان، از مدیران کاربلد و حرفه‌ای استفاده شود.

کد خبر: ۱۷۷۴۹۷
۰۹:۲۹ - ۰۳ دی ۱۴۰۳

وقتی خانم‌ها «تنبیه» می‌شوند؛ تفکیک جنسیتی راه منطقی نیست

دیدارنیوز: در تازه‌ترین اقدام و در سند منتشر شده در سایت فدراسیون فوتبال مشخص است حضور بانوان در ورزشگاه‌ها از این پس به‌عنوان یکی از موارد تنبیهی علیه تیم‌های متخلف استفاده می‌شود و باید به این رویه عادت کرد!

شیوا نوروزی در یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: «کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این توانایی را دارد هربار که آرای جدید صادر می‌کند همه را شوکه کند، از اهالی این رشته گرفته تا مردم. در تازه‌ترین اقدام و در سند منتشر شده در سایت فدراسیون مشخص است حضور بانوان در ورزشگاه‌ها از این پس به‌عنوان یکی از موارد تنبیهی علیه تیم‌های متخلف استفاده می‌شود و باید به این رویه عادت کرد!

از درآمد‌های میلیاردی کمیته‌انضباطی که بگذریم، می‌رسیم به موارد مندرج در آیین‌نامه انضباطی. روز گذشته وقتی آرای انضباطی در خصوص تیم‌های استقلال و فولاد خوزستان منتشر شد، یک جریمه بیش از همه به چشم آمد؛ کاهش ۵۰ درصدی تماشاگران ورزشگاه و صرفاً حضور تماشاگران خانم. بادرنظر گرفتن سند منتشر شده در سایت فدراسیون، گویا این مورد در ماده ۸۶ لحاظ شده و در جدول مربوط جزئی از تنبیهات تیم‌ها محسوب می‌شود. بااینکه بعد از دیدار سپاهان- پرسپولیس حضور پرتعداد بانوان در ورزشگاه بازتاب خوبی داشت، اما از این مسئله به هیچ‌وجه نباید سوءاستفاده یا سوءبرداشت شود. تخلف بازیکنان، مربیان و تیم‌ها باید با جدیت بررسی و طبق قوانین با آن‌ها برخورد شود، منتها در این مسیر نباید به مردم آدرس غلط داد و از برخی مسائل استفاده ابزاری شود. تخلفات انضباطی دو تیم سپاهان و پرسپولیس باعث شد برای اولین‌بار در تاریخ لیگ‌برتر، یک دیدار مهم تنها با حضور تماشاگران خانم برگزار شود. باتوجه به جو خوب حاکم در ورزشگاه، تشویق‌های پرشور هواداران خانم حسابی به چشم آمد و حتی اینفانتینو نیز واکنش مثبتی به آن نشان داد، با این‌حال تبدیل کردن این حضور به احکام انضباطی و تنبیهی، درواقع تلقی نادرستی است و به‌نوعی توهین به بانوان محسوب می‌شود.

تماشای بازی‌های فوتبال در ورزشگاه‌ها آرزویی بود که با همه سختی‌ها و چالش‌ها به حقیقت تبدیل شده، اگرچه در این مسیر هنوز هم مشکلاتی وجود دارد، ولی بخش زیادی از آن مرتفع شده و حتی مراجع بین‌المللی نیز نمی‌توانند بهانه‌تراشی کنند. حالا که به این شرایط رسیده‌ایم، گویا مسئولانی‌که در کنترل حواشی و جنجال‌های بازی‌ها عاجز مانده‌اند، به‌جای اعتراف به این ضعف خود قصد دارند از حضور بانوان به‌عنوان چماقی علیه متخلفان استفاده کنند. در سال‌های گذشته بار‌ها تأکید شده حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها فرصتی است که می‌توان از آن برای به حداقل رساندن حواشی و جنجال‌ها روی سکو‌ها استفاده کرد. طبق معمول آقایان در انجام این وظیفه نیز رفوزه شده‌اند و حواشی فوتبال چه داخل زمین و چه خارج زمین نه‌تن‌ها کاهش نیافته بلکه روند افزایشی نیز داشته است.

از حکم جدید کمیته‌ انضباطی اینگونه می‌توان برداشت کرد که بعد از بی‌تأثیر بودن اعمال جرایم نقدی میلیاردی، این کمیته به زنانه کردن سکو‌ها به‌عنوان جریمه تیم‌های متخلف روی آورده است. آیا مجازات تیم فولاد خوزستان یا هر تیم دیگری که هواداران منتسب به آن بدرفتاری و پرتاب مواد آتش‌زا، بطری، لیزر و نارنجک داشته‌اند، برگزاری یک بازی صرفاً با حضور تماشاگران خانم است؟ تیم‌های فوتبال با آن همه مشکل، جنجال و کیفیت پایین بازی‌های‌شان، باید به داشتن هوادار خانم افتخار کنند، نه اینکه هر وقت تخلف کردند و بطری و نارنجک به زمین انداختند، آقایان یاد هواداران خانم بیفتند. تفکیک جنسیتی راه منطقی و عقلانی برای کنترل جرائم رخ داده روی سکو‌ها نیست و بهتر است به جای زیرسؤال بردن شأن و جایگاه بانوان، از مدیران کاربلد و حرفه‌ای استفاده شود تا موضوعات مهمی از این دست را مستمسک سوءمدیریت‌های خود نکنند.»

به گزارش دیدارنیوز، جانی اینفانتینو، رئیس فیفا پس از دیدار سپاهان و پرسپولیس که با حضور هزاران هوادار پرشور اصفهانی برگزار شد، به تمجید از حضور زنان در ورزشگاه پرداخت. با این حال مشخص نیست رئیس فیفا می‌داند یا خودش را به ندانستن زده که در ایران مسوولان چگونه اجازه حضور زنان در ورزشگاه را می‌دهند؟ از سهمیه اندک یکی دو هزار نفری تا مشکلات زیاد تهیه بلیت و حضور گزینشی بانوان و .. این‌ها نشان می‌دهد حال فوتبال ایران با دخالت برخی مسوولان بی‌ربط به فوتبال، که نگران شادی زنان و مردان هستند، اصلا خوش نیست.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور