تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
دشمن باید بداند که استقلال و عزت ایران و اسلام خط قرمز است

دادستان کل‌کشور: استکبار بی‌اعتمادی مردم به نظام را دنبال می‌کند

محمد موحدی، دادستان کل کشور گفت: استکبار با تحریم شدید اقتصادی و با تحریف واقعیت‌ها و توانایی‌های کشور و جنگ تبلیغاتی، بی‌اعتمادی مردم به نظام و مسئولین را دنبال می‌کند.

کد خبر: ۱۷۷۴۷۲
۱۷:۱۲ - ۰۲ دی ۱۴۰۳

دادستان کل کشور

دیدارنیوز: دادستان کل کشور گفت: استکبار با تحریم شدید اقتصادی و با تحریف واقعیت‌ها و توانایی‌های کشور و جنگ تبلیغاتی، بی‌اعتمادی مردم به نظام و مسئولین را دنبال می‌کند تا از این طریق خود را ناجی ملت معرفی کند و با ایجاد هرج و مرج به مقدرات کشور مسلط شود.

حجت‌الاسلام محمد موحدی روز یکشنبه در دیدار با مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس قوه قضاییه، معاونان دادستان کل، قضات و دادیاران دادسرای دیوان عالی کشور ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) بر اهمیت حوادث اخیر سوریه تاکید کرد و گفت: اروپا و غرب تمام توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده تا منافع و گسترش نفوذشان در غرب آسیا فراهم شود.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه سگ هار آمریکا در منطقه از هیچ جنایتی ابا و شرم ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر شاهد دوگانگی رفتار مدافعان ظاهری حقوق بشر با این رژیم منحوس کودک‌کش هستیم. کشتار زنان و کودکان بی‌پناه پیروزی نیست بلکه عین استیصال و شکست است.

موحدی گفت: استکبار با تحریم شدید اقتصادی و با تحریف واقعیت‌ها و توانایی‌های کشور و جنگ تبلیغاتی، بی‌اعتمادی مردم به نظام و مسئولین را دنبال می‌کند تا از این طریق خود را ناجی ملت معرفی کند و با ایجاد هرج و مرج به مقدرات کشور مسلط شود.

دادستان کل کشور در ادامه با بیان اینکه ایران در هیچ دوره‌ای به دنبال گسترش جنگ نبوده و تنها به دنبال پایان تجاوز رژیم صهیونیستی و دفاع از مظلوم است، تصریح کرد:، اما دشمن باید بداند که استقلال و عزت ایران و اسلام خط قرمز است و اگر کسی قصد تعرض به آن‌ها را داشته باشد با پاسخ کوبنده روبه‌رو خواهد بود.

دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اهمیت قانون‌مداری اشاره کرد و گفت: التزام به قانون موجب برقراری نظم عمومی است و عدم توجه به قانون موجب هرج و مرج می‌شود.

موحدی در پایان ضمن بیان اینکه نباید اصل قانون را کنار گذاشت، تاکید کرد: اگر قانون نقص یا ابهام داشته باشد باید از مجرای آن برای اصلاح، اقدام کرد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد