تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تنش در خاورمیانه

انصارالله: ما در جنگی نامحدود با دشمن اسرائیلی-آمریکایی هستیم

«حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله اعلام کرد: ما در جنگی نامحدود با دشمن اسرائیلی-آمریکایی هستیم و بانک اهدافمان در فلسطین اشغالی کامل بوده و به تسلیحات جدیدی دست یافته‌ایم که از آن‌ها رونمایی خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۷۷۴۴۳
۱۰:۰۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۳

انصارالله: ما در جنگی نامحدود با دشمن اسرائیلی-آمریکایی هستیم

دیدارنیوز: یک عضو جنبش انصارالله، با بیان اینکه موضع یمن در حمایت از غزه ثابت است، تاکید کرد ما در جنگی نامحدود با دشمن صهیونیستی-آمریکایی هستیم و بانک اهدافمان در فلسطین اشغالی کامل بوده و به تسلیحات جدیدی دست یافته‌ایم که از آن‌ها رونمایی خواهیم کرد.

در حالی که طی روز‌های گذشته عملیات‌های یمن ضد رژیم صهیونیستی در چارچوب حمایت از غزه و همچنین دفاع از حاکمیت یمن به اوج خود رسیده است، «حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله طی سخنانی اعلام کرد: جنگ علنی یمن با رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا همچنان تشدید خواهد شد.

حزام الاسد در گفتگو با المیادین اظهار داشت: صنعا به پرتاب موشک‌ها و پهپاد‌های خود ضد دشمن ادامه خواهد داد و تقابلی که اکنون در یمن در حال انجام است، تاثیر منفی بر دولت آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی دارد.

وی افزود: ما در چارچوب جنگ نامحدود با رژیم اشغالگر و دولت آمریکا هستیم و در مسیر تشدید تنش‌ها قرار داریم و به سیاست «حمله در مقابل حمله (چشم در برابر چشم)» تکیه نمی‌کنیم. (هر حمله را با چند حمله پاسخ خواهیم داد). تشدید درگیری‌ها ادامه دارد و بانک اهداف ما گسترده و جامع بوده و شامل اهداف حیاتی نظامی و زیرساخت‌های دشمن صهیونیستی می‌شود.

این عضو انصارالله تصریح کرد: به لطف ورود سامانه‌های جدید به نیروی موشکی یمن، همه مراکز موجود در فلسطین اشغالی در محدوده اهداف ما قرار دارند.

حزام الاسد تاکید کرد: همه آنچه که اشغالگران در یمن مورد هدف قرار می‌دهند، مراکز غیرنظامی و خدماتی است و همین، دلیلی آشکار بر نقص اطلاعاتی صهیونیست‌هاست.

وی درباره ادامه عملیات‌های دریایی یمن در چارچوب حمایت از غزه و هدف قرار دادن کشتی‌های رژیم صهیونیستی و یا کشتی‌های مرتبط با این رژیم گفت: همیشه از یمن خواسته می‌شود تا تشدید نبرد در دریای سرخ را متوقف کند، اما موضع ما ثابت و منسجم بوده و شرط توقف عملیات‌های یمن، توقف جنگ نسل کشی و رفع محاصره علیه نوار غزه است.

این مسئول جنبش انصارالله یمن خاطرنشان کرد: ما به فناوری‌های مدرن در سطح انواع سلاح‌ها رسیده‌ایم و احتمال رونمایی از این نوع سلاح‌ها نیز وجود دارد. یمن حق دستیابی به خودکفایی و فناوری‌های ساخت تسلیحات و تعامل با هر کشوری را دارد.

حزام الاسد تصریح کرد: مسیر ما حمایت از غزه بوده و تداوم این جبهه، مرتبط به جنبش‌های مقاومت و در راس آن حماس است.

طی روز‌های گذشته تنش‌ها میان یمن و رژیم اشغالگر صهیونیستی به اوج خود رسیده و بعد از حمله وحشیانه‌ای که صبح روز پنجشنبه اشغالگران صهیونیست علیه مراکز غیرنظامی و خدماتی یمن انجام دادند، نیرو‌های مسلح این کشور عملیات‌های خود ضد دشمن صهیونیستی را تشدید کرده‌اند و بامداد دیروز ارتش اشغالگر اعتراف کرد که تشکیلات پدافندی آن نتوانسته موشکی را که از یمن شلیک شده بود و در تل‌آویو فرود آمد، رهگیری کند. آنگونه که رسانه‌های عبری گزارش می‌دهند در این حمله موشکی یمن، دست کم ۳۰ اسرائیلی زخمی شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر