تیتر امروز

استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ

این اولین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!
روایت یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل از توافق جدید تهران و مسکو در گفتگو با دیدارنیوز؛

قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!

«موافقت‌نامه همکاری‌های جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه» در حالی به دعوت ولادیمیر پوتین در سفر جمعه گذشته رئیس‌جمهور پزشکیان به مسکو از سوی روئسای جمهور دو کشور به امضا رسیده...
صرف اینکه افراد مجتهد جمع شوند و فردی را تعیین کنند کفایت نمی‌کند/ رهبری هم نفرمودند که اصلاً هیچ نظارتی نکنید!
در بیست و ششمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام سید عباس نبوی مطرح شد(قسمت دوم)

صرف اینکه افراد مجتهد جمع شوند و فردی را تعیین کنند کفایت نمی‌کند/ رهبری هم نفرمودند که اصلاً هیچ نظارتی نکنید!

در بیست و ششمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام سیدعباس نبوی، موضوع گفت‌وگوی قبل درباره "نقش خبرگان رهبری در تعیین رهبر و نسبت اش با مردم؛ وکیل یا قیم" را پی گرفتیم.
تنش در خاورمیانه

انصارالله: ما در جنگی نامحدود با دشمن اسرائیلی-آمریکایی هستیم

«حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله اعلام کرد: ما در جنگی نامحدود با دشمن اسرائیلی-آمریکایی هستیم و بانک اهدافمان در فلسطین اشغالی کامل بوده و به تسلیحات جدیدی دست یافته‌ایم که از آن‌ها رونمایی خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۷۷۴۴۳
۱۰:۰۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۳

انصارالله: ما در جنگی نامحدود با دشمن اسرائیلی-آمریکایی هستیم

دیدارنیوز: یک عضو جنبش انصارالله، با بیان اینکه موضع یمن در حمایت از غزه ثابت است، تاکید کرد ما در جنگی نامحدود با دشمن صهیونیستی-آمریکایی هستیم و بانک اهدافمان در فلسطین اشغالی کامل بوده و به تسلیحات جدیدی دست یافته‌ایم که از آن‌ها رونمایی خواهیم کرد.

در حالی که طی روز‌های گذشته عملیات‌های یمن ضد رژیم صهیونیستی در چارچوب حمایت از غزه و همچنین دفاع از حاکمیت یمن به اوج خود رسیده است، «حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله طی سخنانی اعلام کرد: جنگ علنی یمن با رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا همچنان تشدید خواهد شد.

حزام الاسد در گفتگو با المیادین اظهار داشت: صنعا به پرتاب موشک‌ها و پهپاد‌های خود ضد دشمن ادامه خواهد داد و تقابلی که اکنون در یمن در حال انجام است، تاثیر منفی بر دولت آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی دارد.

وی افزود: ما در چارچوب جنگ نامحدود با رژیم اشغالگر و دولت آمریکا هستیم و در مسیر تشدید تنش‌ها قرار داریم و به سیاست «حمله در مقابل حمله (چشم در برابر چشم)» تکیه نمی‌کنیم. (هر حمله را با چند حمله پاسخ خواهیم داد). تشدید درگیری‌ها ادامه دارد و بانک اهداف ما گسترده و جامع بوده و شامل اهداف حیاتی نظامی و زیرساخت‌های دشمن صهیونیستی می‌شود.

این عضو انصارالله تصریح کرد: به لطف ورود سامانه‌های جدید به نیروی موشکی یمن، همه مراکز موجود در فلسطین اشغالی در محدوده اهداف ما قرار دارند.

حزام الاسد تاکید کرد: همه آنچه که اشغالگران در یمن مورد هدف قرار می‌دهند، مراکز غیرنظامی و خدماتی است و همین، دلیلی آشکار بر نقص اطلاعاتی صهیونیست‌هاست.

وی درباره ادامه عملیات‌های دریایی یمن در چارچوب حمایت از غزه و هدف قرار دادن کشتی‌های رژیم صهیونیستی و یا کشتی‌های مرتبط با این رژیم گفت: همیشه از یمن خواسته می‌شود تا تشدید نبرد در دریای سرخ را متوقف کند، اما موضع ما ثابت و منسجم بوده و شرط توقف عملیات‌های یمن، توقف جنگ نسل کشی و رفع محاصره علیه نوار غزه است.

این مسئول جنبش انصارالله یمن خاطرنشان کرد: ما به فناوری‌های مدرن در سطح انواع سلاح‌ها رسیده‌ایم و احتمال رونمایی از این نوع سلاح‌ها نیز وجود دارد. یمن حق دستیابی به خودکفایی و فناوری‌های ساخت تسلیحات و تعامل با هر کشوری را دارد.

حزام الاسد تصریح کرد: مسیر ما حمایت از غزه بوده و تداوم این جبهه، مرتبط به جنبش‌های مقاومت و در راس آن حماس است.

طی روز‌های گذشته تنش‌ها میان یمن و رژیم اشغالگر صهیونیستی به اوج خود رسیده و بعد از حمله وحشیانه‌ای که صبح روز پنجشنبه اشغالگران صهیونیست علیه مراکز غیرنظامی و خدماتی یمن انجام دادند، نیرو‌های مسلح این کشور عملیات‌های خود ضد دشمن صهیونیستی را تشدید کرده‌اند و بامداد دیروز ارتش اشغالگر اعتراف کرد که تشکیلات پدافندی آن نتوانسته موشکی را که از یمن شلیک شده بود و در تل‌آویو فرود آمد، رهگیری کند. آنگونه که رسانه‌های عبری گزارش می‌دهند در این حمله موشکی یمن، دست کم ۳۰ اسرائیلی زخمی شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی