تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حمیدرضا کاظمی از حادثه تلخ محور اندیشمک–پلدختر گفت

توضیح نماینده مجلس درباره حادثه سقوط اتوبوس به دره/ جاده‌ای که ۵۰ سال ایمن‌سازی نشده!

حمیدرضا کاظمی، نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس درباره حادثه تلخ و مرگبار سقوط اتوبوس به دره در محور اندیشمک–پلدختر گفت: متاسفانه تعدادی از سرنشینان این اتوبوس که از مشمولان نظام وظیفه بودند جان خود را از دست داده و مابقی نیز مجروح شدند. جاده‌ای که این حادثه در آن اتفاق افتاده است برغم پیگیری‌های مستمری که از طریق نهاد ریاست جمهوری، سازمان برنامه و بودجه، وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای داشته‌ایم از ۵۰ سال گذشته بهسازی و ایمن‌سازی نشده است!

کد خبر: ۱۷۷۴۲۲
۲۰:۲۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۳

توضیح نماینده مجلس درباره حادثه سقوط اتوبوس به دره/ جاده‌ای که ۵۰ سال ایمن‌سازی نشده!

دیدارنیوز: نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس، ضمن تشریح جزییات حادثه سقوط اتوبوس به داخل دره در محور اندیشمک–پلدختر از بی‌توجهی مسئولان مربوطه به ایمن‌سازی این مسیر به عنوان عامل اصلی بروز این حادثه یاد کرد.

سیدحمیدرضا کاظمی در گفتگو با رسانه خانه ملت، در تشریح جزییات وقوع حادثه سقوط اتوبوس به داخل دره در محور اندیشمک –پلدختر، گفت: براساس گزارش‌های ارائه شده این حادثه در ۵۰ کیلومتری جنوب شهرستان پلدختر در جاده پلدختر-اندیمشک در فاصله ۲ کیلومتری از آزاد راه به دلیل سقوط اتوبوس به داخل دره و رودخانه به وقوع پیوسته است.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: متاسفانه تعدادی از سرنشینان این اتوبوس که از مشمولان نظام وظیفه بودند جان خود را از دست داده و مابقی نیز مجروح شدند که برای درمان تعدادی از آن‌ها را به مراکز درمانی اندیمشک و تعدادی را نیز به پلدختر منتقل کردند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، با اشاره به دلیل وقوع این حادثه، تصریح کرد: جاده‌ای که این حادثه در آن اتفاق افتاده است برغم پیگیری‌های مستمری که از طریق نهاد ریاست جمهوری، سازمان برنامه و بودجه، وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای داشته‌ایم از ۵۰ سال گذشته بهسازی و ایمن‌سازی نشده است و این در حالی است که از جاده‌های پرتردد این منطقه بوده که به جنوب استان لرستان و استان‌های ایلام، خوزستان و کرمانشاه راه دارد و متاسفانه به قتلگاه مردم تبدیل شده است تاجاییکه هر هفته شاهد بروز خسارت جانی و مالی سنگین ناشی از وقوع حوادث ترافیکی در این مسیر هستیم.

عضو مجمع نمایندگان استان لرستان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم‌اکنون انتظار داریم مسئولان مربوطه برای ممانعت از تکرار این گونه حوادث تلخ و حفظ ایمنی هموطنانمان توجه ویژه‌ای به اصلاح این مسیر داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها