تیتر امروز

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....
گفت و گوی دیدار در برنامه "مهمان من" با حسین محمودی اصل،اقتصاددان

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....

"مهمان من" در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار میزبان حسین محمودی اصل، استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ او در این برنامه از شرایط سرمایه گذاری در ایران سخت گفت.
سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
هواشناسی ایران

ورود سامانه بارشی از فردا/ شهرکرد ۱۱- درجه

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به غرب کشور از فردا و تداوم کاهش کیفیت هوای شهر‌های صنعتی خبر داد.

کد خبر: ۱۷۷۳۳۰
۱۱:۱۸ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی از فردا/ شهرکرد ۱۱- درجه

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از ورود سامانه بارشی به غرب کشور از فردا (جمعه) خبر داد.

صادق ضیاییان، درباره وضعیت جوی روز‌های پایانی هفته اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری امروز و فردا (۲۹ و ۳۰ آذر) در اغلب مناطق کشور آسمان صاف و جوی آرام و پایدار مستقر است.

وی با بیان اینکه همچنین امروز (۲۹ آذرماه) در استان‌های ساحلی دریای خزر و خراسان شمالی به تدریج افزایش ابر و بارش پراکنده باران و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود گفت: از اواخر وقت جمعه (۳۰ آذر) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارش برف و باران در غرب و جنوب استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: شنبه (اول دی) این شرایط علاوه بر مناطق ذکر شده در جنوب غرب ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های، زنجان، قزوین، البرز و تهران، شمال سمنان، همدان، مرکزی قم و دامنه و ارتفاعات زاگرس واقع در استان‌های لرستان، غرب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، گهگیلویه و بویراحمد به صورت برف و باران و در شمال فارس، نیمه شمالی بوشهر، شمال و شرق خوزستان و در ارتفاعات شرق هرمزگان به صورت رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق ادامه خواهد داشت.

ضیاییان با بیان اینکه یکشنبه (دوم دی) در ارتفاعات شرق هرمزگان و جنوب کرمان بارش پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد و در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و در نقاط مستعد پدیده گردوخاک پیش بینی می‌شود افزود: شنبه (اول دی) با نفوذ توده گردوخاک به جنوب غرب کشور در جنوب ایلام، خوزستان و شمال بوشهر کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست و البته شایان ذکر است که تا روز جمعه (۳۰ آذرماه) در شهر‌های صنعتی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا تداوم خواهد داشت و طی دو روز آینده خلیج فارس و از پنجشنبه تا شنبه دریای خزر مواج است.

ضیاییان در مورد وضعیت هوای تهران با تاکید بر اینکه برای تهران امروز (۲۹ آذر) آسمانی صاف همراه با غبار محلی با کمینه ۲- و بیشینه ۹ درجه سانتی گراد پیش بینی می‌شود گفت: آسمان تهران فردا (۳۰ آذر) کمی ابری همراه باغبار محلی و گاهی وزش باد ملایم با کمینه ۱ و بیشینه ۷ درجه سانتی گراد پیش بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: روز پنج‌شنبه بندرعباس با بیشینه دمای ۲۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با کمترین دمای ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها