تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
امیر قلعه نویی و جهانبخش رای اول را به آنچلوتی ندادند

وینیسیوس، انتخاب اول سرمربی ایران نبود

جایزه برترین بازیکن مرد سال ۲۰۲۴ فیفا در حالی شب گذشته (سه‌شنبه) به وینیسیوس ستاره برزیلی رئال مادرید رسید که او انتخاب اول امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان نبود.

کد خبر: ۱۷۷۲۷۴
۰۹:۴۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳

وینیسیوس، انتخاب سرمربی ایران نبود

دیدارنیوز: آرای سرمربی و کاپیتان تیم ملی ایران در مراسم برترین‌های سال فیفا اعلام شد.

مراسم برترین‌های سال ۲۰۲۴ فبفا با انتخاب وینیسیوس جونیور برزیلی به عنوان مرد سال فوتبال جهان برگزار شد و حالا نوبت به انتشار آرای رای دهندگان می‌رسد.

مطلب مرتبط:

برترین‌های سال فیفا؛ جوایز به ستاره‌های رئال و بارسا رسید

دو نفر از این رای دهندگان که آرای شان برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیت ویژه و متفاوتی دارد، سرمربی و کاپیتان تیم ملی هستند.

امیر قلعه نویی به چه کسانی رای داد؟

امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی تیم ملی در این انتخابات حق رای داشت. او در بخش انتخاب بهترین بازیکن سال رای اول خود را به یامال داد و این نوجوان اسپانیایی انتخاب اول او بود... وینیسیوس برزیلی که جایزه مرد سال را برد، انتخاب دوم سرمربی تیم ملی ایران بود و رای سوم امیر قلعه نویی به رودری تعلق گرفت.

امیر قلعه نویی در بخش انتخاب بهترین سرمربی نیز، به دلافوئنته سرمربی موفق تیم ملی اسپانیا رای داد و رای دوم او کارلو آنچلوتی بود. امیر برای گزینه سوم هم ژابی آلونسو را برگزید.

رای جهانبخش به چه کسانی بود؟

و اما علیرضا جهانبخش کاپیتان اول تیم ملی ایران در بخش بهترین بازیکن، رای اول را به وینیسیوس جونیور برزیلی داد. رای دوم او در این بخش، رودری بود و رای سوم را هم به نام کارواخال نوشت. در بخش بهترین مربی سال هم دلافوئنته سرمربی تیم ملی اسپانیا انتخاب اول جهانبخش بود و او هم مثل قلعه نویی به آنچلوتی رای دوم را داد و البته رای سوم کاپیتان تیم ملی ایران، گواردیولا بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر