تیتر امروز

ترامپ: آماده‌ام به اختلافات عمیق با ایران پایان دهم/ توافقات صد‌ها میلیارد دلار‌ی ترامپ با عربستان و قطر/ الحاق مشروط ایران به کنوانسیون پالرمو
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: آماده‌ام به اختلافات عمیق با ایران پایان دهم/ توافقات صد‌ها میلیارد دلار‌ی ترامپ با عربستان و قطر/ الحاق مشروط ایران به کنوانسیون پالرمو

این نود و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....
گفت و گوی دیدار در برنامه "مهمان من" با حسین محمودی اصل،اقتصاددان

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....

"مهمان من" در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار میزبان حسین محمودی اصل، استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ او در این برنامه از شرایط سرمایه گذاری در ایران سخت گفت.
سخنگوی سازمان تعزیرات می‌گوید برخی میوه‌ها مجوز ورود ندارند

تخلفات بازار شب یلدا را گزارش دهید

محمدعلی اسفنانی، سخنگو و معاون اجتماعی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: سامانه تلفنی ۱۳۵ برای گزارش تخلف در بازار شب یلدا در اختیار هموطنان است.

کد خبر: ۱۷۷۲۷۱
۰۹:۰۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳

تخلفات بازار شب یلدا را گزارش دهید

دیدارنیوز: سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: سامانه تلفنی ۱۳۵ برای گزارش تخلف در بازار شب یلدا در اختیار هموطنان قرار دارد.

محمدعلی اسفنانی، سخنگو و معاون اجتماعی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این که اقلام مورد نیاز مردم در شب یلدا نظیر محصولات خام، دامی و... مورد رصد قرار می‌گیرد، افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، ابتدا گزارش‌ها واصل شده و سپس احکامی صادر می‌شود.

اسفنانی افزود: نظارت بر بازار را وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی عهده دار هستند و این حوزه مرتب رصد می‌شود.

وی گفت: عرضه کالا‌های سلامت محور مرتب بررسی و رصد می‌شود؛ همچنین برخی میوه‌ها مجوز ورود ندارند، ولی در این ایام ممکن است در بازار شاهد آن باشیم.

اسفنانی ادامه داد: ما دو راه ارتباطی داریم که اولی سامانه ۱۲۴ است که به سازمان صنعت، معدن و تجارت تعلق دارد و سامانه ۱۳۵ هم متعلق به تعزیرات است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: سرعت رسیدگی به تخلفات به صورت ویژه بالا می‌رود تا مردم هم از رضایت مندی برخوردار باشند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۶ ارديبهشت
امروز جمعه ۲۶ ارديبهشت
امروز جمعه ۲۶ ارديبهشت
امروز جمعه ۲۶ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها