تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا کریمیان خبر داد

جدیدترین آمار از داوطلبان کنکور ۱۴۰۴

علیرضا کریمیان، مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش از ثبت نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۷۷۱۸۰
۱۳:۳۲ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳

جدیدترین آمار از داوطلبان کنکور ۱۴۰۴

دیدارنیوز: مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش از ثبت نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها خبر داد.

علیرضا کریمیان ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: ثبت‌نام نوبت اول آزمون سراسری برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجائی از روز گذشته آغاز و در روز شنبه اول دی ۱۴۰۴ پایان می‌پذیرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش با اشاره به ثبت نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون سراسری ۱۴۰۴ تاکید کرد: پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون دوره ‎های آموزش رایگان اعم از دوره‌های روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی و همچنین پذیرفته‌شدگان چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمام دوره‌ها اعم از رایگان و غیر رایگان در سال ۱۴۰۳ امکان شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ندارند.

وی با اشاره به اینکه دفترچه راهنمای ثبت نام هم اکنون از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org در دسترس متقاضیان است، تاکید کرد: داوطلبان لازم است برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، ضوابط مربوط به آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، استفاده از سهمیه ایثارگران، مقررات وظیفه عمومی برای برادران، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیر ایرانی و سایر موارد مورد نیاز، دفترچه راهنمای ثبت‌نام در این آزمون را مطالعه و در صورتی که شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنما را دارند، به عنوان متقاضی در این آزمون ثبت‌نام کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها