تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...
رویترز خبر داد

روسیه پایگاه‌های خود در سوریه را تخلیه نمی‌کند

خبرگزاری «رویترز» گزارش داد که با وجود تصمیم روسیه برای خارج کردن نیرو‌های خود از خطوط مقدم، این کشور متجاوز به خاک اوکراین پایگاه‌های نظامی خود در سوریه را ترک نمی‌کند.

کد خبر: ۱۷۷۱۳۸
۱۹:۰۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

روسیه پایگاه‌های خود در سوریه را تخلیه نمی‌کند

دیدارنیوز: خبرگزاری انگلیسی گزارش کرد که با وجود تصمیم روسیه برای خارج کردن نیرو‌های خود از خطوط مقدم، پایگاه‌های نظامی خود در سوریه را ترک نخواهد کرد.

پس از سقوط دولت «بشار اسد» در پی تصرف دمشق توسط معارضین مسلح، مسئله حضور نیرو‌های روسیه در این کشور عربی به یکی از مسائل مهم رسانه‌های غربی تبدیل شده است.

در همین راستا، خبرگزاری انگلیسی «رویترز» گزارش کرد که با وجود تصمیم روسیه برای خارج کردن نیرو‌های خود از خطوط مقدم، پایگاه‌های نظامی خود در سوریه را ترک نخواهد کرد.

به نوشته این خبرگزاری، روسیه هیچ برنامه‌ای برای خروج نیرو‌های خود از پایگاه هوایی حمیمیم در لاذقیه و تاسیسات دریایی در طرطوس که نیرو‌های روسی و تجهیزات آن‌ها در آن مستقر هستند، ندارد.

با وجود این، نیرو‌های روس مستقر در شمال سوریه مواضع خود را ترک کردند.

اما طبق گزارش رویترز، تصاویر ماهواره‌ای گرفته شده از ابتدای دسامبر ۲۰۲۴ حاکی از خروج مداوم کشتی‌های روسی از طرطوس و همچنین تخلیه تجهیزات از این پایگاه‌هاست.

رویترز در ادامه گزارش خود با استناد به تصاویر ماهواره‌ای گزارش کرد که فعالیت‌های مشابهی در پایگاه هوایی حمیمیم نیز مشاهده شده است که نقطه مهمی برای تدارکات و پشتیبانی نیرو‌های هوافضای روسیه از نیرو‌های خود در سوریه است.

با تحلیل تصاویر ماهواره‌ای جدید، فعالیت ۲ فروند هواپیمای ترابری آنتونوف ای‌ان-۱۲۴ با دماغه باز برای بارگیری محموله محسوس است.

روسیه پایگاه‌های خود در سوریه را تخلیه نمی‌کند

روسیه پایگاه‌های خود در سوریه را تخلیه نمی‌کند
هواپیمای روسیه در پایگاه حمیمیم

علاوه بر این، منابع ناشناس به رویترز گفتند که برخی از تجهیزات نظامی و همچنین افسران عالی رتبه ارتش اسد به روسیه بازگردانده می‌شود.

به ادعای رویترز، هدف اصلی این فعالیت، سازماندهی مجدد نیرو‌های روسیه در سوریه و آماده‌سازی آن‌ها برای چالش‌های جدید در منطقه ناشی از تغییرات اساسی در اولویت‌های منطقه‌ای روسیه است.

در حال حاضر، دولت جدید سوریه هنوز مذاکرات رسمی با مسکو در مورد وضعیت پایگاه‌های روسیه و همکاری‌های بیشتر بین خود و مسکو را آغاز نکرده، ممکن است «این مذاکرات آغاز نشود.»

در همین راستا یک مقام با بیان اینکه مسکو کانال‌های ارتباطی ایجاد کرده است، به رویترز گفت: «این موضوع مربوط به مذاکرات آینده است و مردم سوریه حرف آخر را خواهند زد.»

پیشتر این خبرگزاری انگلیسی به نقل از برخی منابع در سوریه گزارش داد که روسیه نیرو‌های خود را از شمال و کوه‌های ساحل سوریه خارج می‌کند.

این منابع اشاره کردند که نیرو‌های روسیه از پایگاه‌های نظامی اصلی خود از سوریه خارج نمی‌شود.

رویترز به نقل از منابع نظامی و امنیتی در سوریه نوشت که روسیه برخی از تجهیزات سنگین و افسران بلندپایه خود را نیز از سوریه خارج کرده است.

یک مسئول امنیتی در سوریه نیز گفت که یک هواپیمای باری روسیه صبح امروز از یکی از پایگاه‌های هوایی روسیه در سوریه خارج شد.

این مسئول افزود که انتظار می‌رود طی روز‌های آتی، نیرو‌های بیشتری از پایگاه هوایی حمیمیم خارج شوند.

پیش از این احمد الشرع، (ابو محمد الجولانی)، فرمانده هیئت تحریر الشام، درباره روابط سوریه با روسیه گفت: به روس‌ها فرصتی برای بازنگری در روابطشان با ملت سوریه دادیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان