تیتر امروز

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند
چه کسی جوابگوی بازگشت تحریم‌ها علیه مردم ایران است؟

فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند

رسانه خبری آکسیوس در گزارشی به نقل از ۲ منبع دیپلماتیک اروپایی از فعال شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند
گزارش خبرنگار دیدار از گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌

مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند

در پی تعطیلی خانه اندیشمندان علوم انسانی توسط شهرداری تهران، گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌ با عنوان «ایران، خانه...

محسن هاشمی درباره دانشگاه آزاد: قرار شد کار پدر به پسر ربطی نداشته باشد

رئیس شورای شهر تهران درخصوص اتفاقات دانشگاه آزاد گفت: این موضوع به بنده ارتباطی ندارد.

کد خبر: ۱۷۶۹۸
۱۲:۴۶ - ۱۱ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محسن هاشمی رفسنجانی در پایان یکصد و یازدهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز همه حالشان خوب بود و جلسه با آرامی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در ابتدای جلسه امروز بررسی لایحه تعرفه جابجایی درختان در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت و با توجه به نظرات اعضا، این لایحه مقداری طول کشید.

رئیس شورای شهر تهران گفت: در ادامه بحث امداد و نجات و لایحه‌ای که در این زمینه ارسال شده بود در دستور کار قرار گرفته بود که البته این لایحه مربوط به دوره گذشته مدیریت شهری بود که در‌ آن در تمرکز مراکز امداد و نجات تاکید شده بود که با توجه به موضوعات مطرح شده پیشنهاد شد که در این زمینه دولت تکالیفی را برعهده دارد و به همین منظور این لایحه برای بررسی بیشتر به شهرداری تهران بازگشت داده شد.

هاشمی ادامه داد: ساماندهی خیابان کارگر، یکی دیگر از موضوعات دستور جلسه امروز بود که بحث‌های زیادی در این باره صورت گرفت که البته شهرداری تهران علاوه بر موضوع ساماندهی به موضوعات دیگر تاکید داشت که برای بررسی بیشتر این موضوع به کمیسیون مربوطه ارجاع داده شد.

وی گفت: در پایان جلسه امروز دو پلاک ثبتی در خصوص باغ یا عدم باغ بودن در دستور کار قرار گرفت که از این دو پلاک ثبتی یک پلاک به عنوان باغ و دیگری به عنوان غیر باغ تشخیص داده شد.

رئیس شورای شهر تهران همچنین در پاسخ به این پرسش که شورای شهر تهران چه تدبیری برای تجمع‌های مکرر پیمانکاران در مقابل ساختمان شورای شهر دارد گفت: البته باید در این زمینه اشاره شود که منظور از تجمع پیمانکاران شورا نیست بلکه با توجه به مجاورت ساختمان شورا و شهرداری، آنها شهرداری را خطاب مشکلات خود می‌دانند اما در جلسه‌ هم‌اندیشی قرار شد این موضوع نیز مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی گفت: البته با تمهیدات صورت گرفته، طلب پیمانکارانی که کمتر است، بخشی قابل توجهی از آن پرداخت شده که در واقع برنامه‌ریزی برای پرداخت ططلب پیمانکاران با رقم‌های بالا باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که شما چه اظهارنظری درباره دانشگاه آزاد و مشکلات پیش آمده‌اش دارید گفت: قرار شد کار پدر به پسر ربطی نداشته باشد.
منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور
امروز جمعه ۰۷ شهريور