تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران

ورود موج بارشی از فرداشب/ تداوم آلودگی هوای ۶ کلانشهر

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود موج بارشی به کشور از اواخر روز یکشنبه (۱۸ آذرماه)، از تداوم آلودگی هوای شش کلانشهر تا فردا خبر داد.

کد خبر: ۱۷۶۷۱۱
۱۲:۰۲ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳

ورود موج بارشی از فرداشب/ تداوم آلودگی هوای ۶ کلانشهر

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به ورود موج بارشی به کشور از اواخر روز یکشنبه (۱۸ آذرماه)، از تداوم آلودگی هوای شش کلانشهر تا فردا خبر داد.

صادق ضیاییان افزود: شنبه (۱۷ آآذرماه) در برخی نقاط استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: از اواخر روز یکشنبه (۱۸ آذرماه) با ورود موج بارشی به کشور در برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، دوشنبه (۱۹ آذرماه) علاوه بر این مناطق در برخی نقاط استان‌های مرکزی، ایلام، لرستان، قزوین، البرز، تهران، قم، گیلان، مازندران، غرب اصفهان و شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری و سه شنبه (۲۰ آذرماه) در استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات مرکزی و شرقی البرز بارش برف و باران، وزش باد و در برخی نقاط رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور افزود: روز‌های شنبه و یکشنبه در شهر‌های صنعتی نظیر تهران، کرج، قم، اراک، اصفهان و تبریز غلظت آلاینده‌های جوی افزایش می‌یابد. طی این دو روز در شمال شرق، شرق و جنوب شرق وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و در برخی نقاط گردوخاک رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: طی سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و روز‌های یکشنبه و دوشنبه دریای خزر مواج خواهند شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۸ آذرماه) کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۹ آذرماه) قسمتی ابری، غبار صبحگاهی، به‌تدریج افزایش ابر و باد و گاهی بارش باران با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۹ و ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و فردا کرمان و بیرجند با دمای ۷- و پس فردا بیرجند با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر