تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
بابک رضازاده خبر داد

بررسی مهاجرت کادردرمان و آمار خودکشی در مجلس/ تعرفه‌های پرستاران و پزشکان بسیار پایین است

بابک رضازاده، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به بررسی مهاجرت کادردرمان و آمار خودکشی رزیدنت‌های پزشکی گفت: تعرفه‌های پرستاران و پزشکان بسیار پایین است و با زحمتی که آن‌ها می‌کشند، متناسب نیست و نیاز به بازنگری خاصی در این زمینه داریم. اگر با این وضعیت پیش برویم، متاسفانه شاهد خواهیم بود که بسیاری از پرستاران، ماماها، آزمایشگاه‌ها و پزشکان به رشته‌های دیگر می‌روند.

کد خبر: ۱۷۶۷۰۰
۱۰:۱۶ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳

بررسی مهاجرت کادردرمان و آمار خودکشی در مجلس

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تعرفه‌های پرستاران و پزشکان بسیار پایین است و با زحمتی که آن‌ها می‌کشند، متناسب نیست و نیاز به بازنگری خاصی در این زمینه داریم. اگر با این وضعیت پیش برویم، متاسفانه شاهد خواهیم بود که بسیاری از پرستاران، ماماها، آزمایشگاه‌ها و پزشکان به رشته‌های دیگر می‌روند.

بابک رضازاده در گفتگو با ایلنا، درباره افزایش خودکشی در میان رزیدنت‌ها و مهاجرت پرستاران و پیگیری این موضوعات در کمیسیون بهداشت مجلس و دولت گفت: ما چندین بار در مورد این موضوع با دولت صحبت داشتیم، راهکار‌هایی ارائه داده‌ایم و بار‌ها اعلام کرده‌ایم، البته خودشان از ما بهتر می‌دانند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ببینید، آیا واقعاً یک متخصص با کارانه‌ای بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان و حقوق ۱۵ میلیونی می‌تواند، کار کند؟ خیر. این وضعیت باعث دلسردی شده است.

وی تاکید کرد: تعرفه‌های پرستاران و پزشکان بسیار پایین است و با زحمتی که آن‌ها می‌کشند، متناسب نیست و نیاز به بازنگری خاصی در این زمینه داریم. اگر با این وضعیت پیش برویم، متاسفانه شاهد خواهیم بود که بسیاری از پرستاران، ماماها، آزمایشگاه‌ها و پزشکان به رشته‌های دیگر می‌روند.

رضازاده با اشاره به این‌که ما باید راهکار‌هایی برای افزایش ماندگاری این افراد (پزشکان، پرستاران و کادر درمان) پیدا کنیم، خاطرنشان کرد: با این درآمد‌ها نمی‌توان کار کرد. پزشک عمومی که با ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان حقوق، این همه زحمت کشیده است و پس از ۲۰ سال تحصیل به اینجا رسیده، واقعاً در شرایط سختی قرار دارد. اگر بتوانیم برنامه‌ای را راه‌اندازی کنیم که باعث دلگرمی پزشکان و کادر درمانی شود، می‌توانیم شرایط را بهبود ببخشیم.

وی یادآور شد: همین کادر درمان بودند که در زمان کرونا خط اول را حفظ کردند و افرادی که بیماران بودند و خانواده‌شان از آن‌ها نگهداری نمی‌کردند و نمی‌توانستند به آن‌ها نزدیک شوند، کادر درمان از آن‌ها نگهداری می‌کردند، ما باید به فکر معیشت و استخدام این‌ها باشیم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: فقط شهر‌های بزرگ را نگاه نکنیم که پرستاران کمتر تمایل دارند به بخش دولتی بیایند، در شهرستان‌های کوچک‌تر بسیار راغب هستند. مثلا اگر ۵۰ نفر بخواهند نیرو جذب کنند، ۵۰۰ نفر متقاضی وجود دارد. به طور کلی، آیتم‌هایی که برای رفاه این افراد وجود دارد باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی در مورد آمار نگران‌کننده خودکشی رزیدنت‌ها بیان کرد: این افراد به آینده خود نگاه می‌کنند؛ در حال حاضر، ۲ هزار جا برای رزیدنت‌ها خالی است، در استان اردبیل رزیدنت زیادی برای تخصص شرکت نکردند، زیرا رزیدنت‌های داخلی از آینده خود می‌ترسند. طرف می‌گوید با توجه به وضعیتی که داریم، با ۱۵ میلیون تومان پس از ۵ سال فارغ‌التحصیل می‌شوم، باید چه کار کنم؟ خانواده‌ام را باید چه کار کنم؟ من خودم در مشکین شهر ماهی ۱۵ میلیون اجاره می‌دهم، کارانه‌ها هم یک سال است که پرداخت نشده‌اند. با این وضیعت شرایط بسیار دشوار است.

رضازاده درباره پیگیری کمیسیون بهداشت گفت: بررسی‌هایی بسیاری صورت گرفته است، بسیاری از کار‌ها انجام شده است. چکش‌کاری‌هایی هم کردند، آقای وزیر بهداشت هم به این مساله اعتقاد خاصی دارند، اما متاسفانه ما چند سال را از دست داده‌ایم و این چندسالی که از دست داده‌ایم باعث شده که رزیدنت‌ها نسبت به آینده دلگرم نباشند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر