تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...
صالحی‌امیری در جمع تعدادی از فعالان اقتصادی تاکید کرد

دوران گفتار درمانی تمام شده/ با پدیده‌ ایران‌هراسی مواجه هستیم

رضا صالحی‌امیر، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: دوران گفتار درمانی تمام شده و باید کار‌ها را به شکل قوی‌تر و عملی انجام دهیم. در حوزه امنیت ایران در شرایط بسیار عالی است و چالش‌هایی که ما داریم از بسیاری از کشور‌ها کمتر است. ایران یک کشور امن است و ما کمترین حادثه را برای گردشگران خارجی داشتیم. متاسفانه ما با یک پدیده‌ای به نام ایران‌هراسی مواجه هستیم.

کد خبر: ۱۷۶۵۵۱
۱۸:۲۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳

دوران گفتار درمانی تمام شده/ با پدیده‌ ایران‌هراسی مواجه هستیم

دیدارنیوز: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: برای توسعه گردشگری و جذب گردشگران خارجی ۱۰ هدف مهم را تعیین کرده‌ایم و امید داریم با مشارکت بخش خصوصی بتوانیم شرایط رونق گردشگری را فراهم کنیم.

به نقل از رسانه وزارت میراث‌فرهنگی، سیدرضا صالحی‌امیری امروز سه‌شنبه ۱۳ آذر در نشست با حضور تشکل‌ها، انجمن‌ها و کمیسیون‌های تخصصی گردشگری و صنایع‌دستی و جمعی از فعالان اقتصادی که به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: در جریان سخت‌کوشی‌ها و تلاش‌های اتاق بازرگانی بوده و هستم. اعتقادم بر این است که این اتاق موتور توسعه است و امروز در شرایط تحریم بیش از هر زمان دیگری نیازمند روابط بهتر و بیشتر بین دولت و بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی هستیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: ضرورت دارد یک بار برای همیشه نسبت دولت و بخش خصوصی به صورت شفاف مشخص شود. دولت باید از حوزه تصدی‌گری خارج و به تسهیل‌گری بپردازد. نقش دولت مداخله‌گری نیست بلکه حمایت است و در کنار حمایت، نظارت نیز باید انجام دهد.

او ادامه داد: دوران گفتار درمانی تمام شده و باید کار‌ها را به شکل قوی‌تر و عملی انجام دهیم. یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد تعامل با دنیا است. بدون تعامل و تقویت ارتباط با کشور‌های مختلف دنیا در ریل توسعه قرار نخواهیم گرفت.

صالحی‌امیری گفت: ما در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سه حوزه مهم ماموریتی داریم که اولین آن میراث‌فرهنگی است که هویت‌ساز است.

او افزود: حوزه دوم ماموریت این وزارتخانه گردشگری است. ما آماده همکاری کامل با اتاق بازرگانی و امضای تفاهم‌نامه و سند مشترک هستیم. واقعیت این است که حال گردشگری اکنون خوب نیست، اما این صنعت قدرت پیشران بودن را دارد و اگر جهش پیدا کند و جریان سازی شود، ۱۰۰ شغل را به حرکت در می‌آورد.

این مقام مسئول یادآور شد: در حوزه گردشگری سه موضوع مهم زیرساخت، جذابیت و امنیت را پیش‌رو داریم. اعتقاد دارم که ما حتما از این شرایط عبور خواهیم کرد. در حوزه امنیت و نیز جذابیت‌های گردشگری در شرایط مطلوبی هستیم، اما در زیرساخت‌ها باید تلاش بیشتری انجام دهیم تا آمادگی جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی را داشته باشیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: در حوزه امنیت ایران در شرایط بسیار عالی است و چالش‌هایی که ما داریم از بسیاری از کشور‌ها کمتر است. ایران یک کشور امن است و ما کمترین حادثه را برای گردشگران خارجی داشتیم. متاسفانه ما با یک پدیده‌ای به نام ایران‌هراسی مواجه هستیم. تبلیغات منفی علیه ایران از سوی برخی رسانه‌های خارجی انجام می‌شود در حالی که نظرسنجی‌های میدانی نشان می‌دهد که ۸۵ درصد گردشگران بعد از حضور در ایران نظرشان نسبت به امنیت ایران تغییر می‌کند و افزایش می‌یابد.

او در ادامه گفت: ما ۱۰ هدف گردشگری تعیین کردیم. هدف اول ما کشور‌های حوزه نوروز هستند، بعد از آن کشور‌های حوزه خلیج فارس است، کشور‌های آسیانه میانه، کشور‌هایی مانند چین، هند، عراق، عربستان در اهداف بعدی قرار دارند و بعد از آن در اهداف خود به کشور‌هایی مثل ترکیه، پاکستان و بنگلادش توجه داریم و در کنار همه این‌ها هدف‌گذاری برای کشور‌های اروپایی نیز داریم.

او ادامه داد: هر سه حوزه ماموریتی این وزارتخانه فرابخشی است. برای رونق ماموریت‌های این وزارتخانه باید همه دستگاه‌ها و نیز بخش خصوصی کمک کنند. خوشبختانه بانک مرکزی موافقت کرده که ۱۰ همت به پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت اختصاص پیدا کند.

او با اشاره به اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران یادآور شد: تمام ظرفیت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را برای حمایت از سرمایه‌گذاران بسیج خواهیم کرد.

صالحی امیری همچنین به صنایع‌دستی اشاره کرد و افزود: ما در صنایع‌دستی مشکل تولید نداریم و کیفیت صنایع‌دستی نیز افزایش پیدا کرده، اما دو چالش داریم که یکی از آن‌ها بازاریابی در داخل کشور است و دومی موضوع صادرات است. تا زمانی که صنایع‌دستی ایران در مسیر صادرات قرار نگیرد، این حوزه رونق نخواهد گرفت.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: از کمیسیون‌های مختلف اتاق بازرگانی دعودت می‌کنیم که در این باره به ما کمک کنند تا با مشارکت یکدیگر بتوانیم شرایط ایده‌آلی را فراهم کنیم.

او ادامه داد: موضوع ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی ایده بسیار خوبی است. ما از این موضوع حمایت می‌کنیم و انتظار داریم اتاق بازرگانی نیز در این مسیر بیش از گذشته از حمایت‌های لازم دریغ نکنند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها