تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
عراقچی، وزیر خارجه مطرح کرد

هماهنگی اسرائیل و آمریکا برای اقدامات تروریستی/ سوریه در جنگ تحمیلی کنار ما بود

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران می‌گوید که هماهنگی کاملی بین رژیم اسرائیل، آمریکا و گروه‌های تروریستی برای اقدامات اخیر در سوریه وجود دارد. او گفت: همانطور که دولت سوریه در زمان جنگ تحمیلی در کنار ما بود، ما نیز در کنار این کشور خواهیم بود.

کد خبر: ۱۷۶۴۹۹
۰۸:۵۴ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳

هماهنگی اسرائیل و آمریکا برای اقدامات تروریستی در سوریه

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان گفت: هماهنگی کاملی بین رژیم صهیونیستی، آمریکا و گروه‌های تروریستی وجود دارد و سیر وقایع حاکی از هماهنگی و سازماندهی تروریست‌ها است.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در ارتباط زنده با اخبار ۲۱ سیما گفت: توفیق داشتم بعد از سفر دو روزه به دمشق و آنکارا عازم مشهد شوم و من امروز (سه‌شنبه) در شورای وزیران اکو که به ریاست ایران برگزار می‌شود حضور خواهم داشت.

وی ادامه داد: سفر بنده به دمشق برای رایزنی در خصوص تحولات اخیر سوریه و تهاجم تروریستی به حلب و برخی نقاط دیگر این کشور بوده است. در سوریه بحث‌های مفصل و مهمی را با بشار اسد داشتم و پیام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پشتیبانی و حمایت کامل و قاطع از دولت و رئیس جمهور سوریه را ابلاغ کردم. همانطور که دولت سوریه در زمان جنگ تحمیلی در کنار ما بود، ما نیز در کنار این کشور خواهیم بود.

عراقچی بیان کرد: به نظر می‌رسد که اراده بالا و انگیزه قوی برای دفاع از کشور سوریه وجود دارد و معتقدیم که هماهنگی کاملی بین رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا و گروه‌های تروریستی وجود دارد و سیر وقایع حاکی از هماهنگی و سازماندهی تروریست‌ها است چرا که بعد از آتش بس در لبنان این حملات آغاز شد.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد:ما همواره با ترکیه درباره مسائل منطقه رایزنی کرده‌ایم طبیعتاً اختلاف نظر‌هایی داریم، اما اشتراکاتی نیز داریم و درباره این موضوع که سوریه نباید به محلی برای تروریست‌ها تبدیل شود بین ما اتفاق نظر وجود دارد چرا که این مسئله باعث بروز جنگ در منطقه خواهد شد. قرار شد که به این مشورت‌ها را ادامه دهیم و تصمیم گرفتیم که روند آستانه را ادامه دهیم و احتمالاً در شنبه یا یکشنبه هفته آینده جلسه وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه در دوحه قطر برگزار خواهد شد.

وی در پایان گفت:ما در طول سال جاری میلادی ریاست شورای وزیران اکو را بر عهده داشتیم، عمده هدف این سازمان بر فعالیت‌های اقتصادی تاکید دارد و اگر هم افزایی صورت بگیرد باعث پیشرفت اقتصادی کشور‌های عضو خواهد شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر