تیتر امروز

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲ بامداد ۲۷ خرداد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲ بامداد ۲۷ خرداد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه مطرح شد

تاکید پزشکیان و پوتین بر همکاری مشترک برای کمک به دولت سوریه

در گفتگوی تلفنی مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین، روسای جمهور ایران و روسیه، دو طرف بر همکاری مشترک برای کمک به دولت سوریه در مقابله با گروهک‌های تروریستی تاکید کردند.

کد خبر: ۱۷۶۴۸۸
۱۹:۱۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

تاکید پزشکیان و پوتین بر همکاری مشترک برای کمک به دولت سوریه

دیدارنیوز: روسای جمهور ایران و روسیه تحرکات اخیر تروریست‌ها در شمال سوریه را تهدیدی جدی علیه ثبات و امنیت این کشور و منطقه دانسته و بر همکاری مشترک برای کمک به دولت سوریه در مقابله با گروهک‌های تروریستی در این کشور تأکید کردند.

مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه در گفتگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با اشاره به تحرکات اخیر گروهک‌های تروریستی در شمال سوریه گفت: درحالیکه برقراری آتش بس در لبنان روزنه امیدی برای ایجاد آرامش در منطقه ایجاد کرده بود، تحرکات گروه‌های تروریستی در شمال سوریه با حمایت و پشتیبانی رژیم صهیونیستی بار دیگر منطقه را در وضعیت هشدار قرار داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه بازگشت تروریست‌ها به سوریه علاوه بر تهدید امنیت و ثبات این کشور، امنیت منطقه را نیز در معرض خطر جدی قرار خواهد داد و به گسترش ناامنی و درگیری در منطقه دامن خواهد زد، تصریح کرد‌: ما معتقدیم اتفاقات اخیر بخشی از طرح خطرناک آمریکا و رژیم صهیونیستی برای برهم زدن جغرافیای سیاسی منطقه به نفع صهیونیستهاست که البته با وحدت و همکاری کشور‌های منطقه به ثمر نخواهد نشست و ناکام خواهد ماند.

پزشکیان ضمن تجلیل از نقش ارزنده روسیه در حفظ صلح و ثبات منطقه و همچنین حمایت و پشتیبانی از تمامیت ارضی سوریه، خطاب به رئیس جمهور روسیه گفت‌: از تلاش‌ها و اقدامات وسیع جنابعالی در این مدت برای کنترل شرایط در منطقه و کمک به حل بحران پیش آمده در سوریه خبر دارم و در این زمینه آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه همکاری با روسیه در این مسیر را اعلام می‌کنم.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیز در این گفتگوی تلفنی با بیان اینکه روسیه با ارزیابی‌های جمهوری اسلامی ایران درباره اتفاقات اخیر در شمال روسیه کاملا هم نظر است و استمرار این وضعیت را موجب خدشه دار شدن حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و تهدید امنیت منطقه می‌داند، تصریح کرد‌: ما معتقدیم تصمیم‌گیرنده در رقم زدن اتفاقات جاری در شمال سوریه نه تروریست‌ها بلکه حامیان و پشتیبانی کنندگان آن‌ها هستند و در چنین شرایطی روسیه در تعامل و همکاری با ایران برای کمک به دولت رسمی و قانونی سوریه برای مقابله با گروهک‌های تروریستی مصمم است.

رئیس جمهور روسیه همچنین با تأکید بر اینکه کشورش از تمام ظرفیت‌ها و مجاری‌های موجود دیپلماتیک برای کنترل شرایط و جلوگیری از گسترش تروریسم در منطقه استفاده خواهد کرد افزود: در این زمینه ما علاوه بر رایزنی با شورای امنیت سازمان ملل، پیشنهاد برگزاری نشست اضطراری فرمت آستانه در هفته جاری برای بررسی تحولات سوریه را مطرح کرده‌ایم.

ولادیمیر پوتین همچنین به سطح بسیار خوب روابط دوجانبه ایران و روسیه نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر دستور کار ما برای ارتقای روابط دو کشور به سطوح عالیتر توافقنامه جامع همکاری تهران – مسکو است که برای برگزاری مراسم امضای آن در حال برنامه ریزی هستیم. همچنین اعلام عضویت ناظر ایران در اتحادیه اوراسیا در نشست آتی این اتحادیه گام دیگری در جهت توسعه همکاری‌های ما خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها