تیتر امروز

عبدالرضا داوری: کار توافق ایران و آمریکا را باید نهایی و تمام شده دانست/ احمدی‌نژاد معتقد است که امام زمان ظهور کرده، اما ما نمی‌توانیم ایشان را ببینیم!/ آقای کیهان! آگاهانه پروژه صهیونیست‌ها را پیش می‌برید یا جاهلانه؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک فعال سیاسی

عبدالرضا داوری: کار توافق ایران و آمریکا را باید نهایی و تمام شده دانست/ احمدی‌نژاد معتقد است که امام زمان ظهور کرده، اما ما نمی‌توانیم ایشان را ببینیم!/ آقای کیهان! آگاهانه پروژه صهیونیست‌ها را پیش می‌برید یا جاهلانه؟

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» این بار به سراغ «عبدالرضا داوری»، فعال سیاسی و رسانه‌ای رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست در ایران را مورد ارزیابی قرار داده است.
قراردادهای سنگین ترامپ با همسایگان ایران/ جراحی پول ملی یا بازی با صفرها؟/ مسوولانی که گرانی را انکار می‌کنند!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قراردادهای سنگین ترامپ با همسایگان ایران/ جراحی پول ملی یا بازی با صفرها؟/ مسوولانی که گرانی را انکار می‌کنند!

این چهاردهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
سی و نهمین جلسه هیات عالی مولدسازی برگزار شد

دستور عارف درباره درآمدهای حاصل از مولدسازی

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور دستور داد که گزارش دقیق و جامعی درباره میزان درآمد‌های حاصله از مولدسازی و نقاط قوت و ضعف آن آماده شود.

کد خبر: ۱۷۶۴۴۴
۱۱:۱۰ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

دستور عارف درباره درآمدهای حاصل از مولدسازی

دیدارنیوز: محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: عملکرد هیات مولدسازی و وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی در زمینه مولدسازی، به دقت مورد ارزیابی قرار گرفته و با تجربیات به دست آمده، راهکار‌های تسریع در این حوزه تدبیر می‌شود.

در سی و نهمین جلسه هیات عالی مولدسازی که در دفتر معاون اول رئیس جمهور و با حضور اعضای هیات عالی مولدسازی برگزار شد، درباره املاک مازاد سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه‌های «کشور، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش» تصمیم‌گیری شد.

این املاک در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، قم، مرکزی، کرمانشاه، گلستان، اردبیل، تهران، اصفهان، بوشهر، کردستان، خوزستان، سمنان، خراسان رضوی، البرز و ایلام، به عنوان املاک مازاد شناخته شده بودند که با فروش و یا تهاتر آنها، مولدسازی صورت می‌گیرد.

محمدرضا عارف در این جلسه دستور داد که دبیرخانه، گزارش دقیق و جامعی درباره میزان درآمد‌های حاصله از مولدسازی و نقاط قوت و ضعف آن آماده کند تا با ارزیابی نتایج جلسات برگزار شده، راهکار‌های تسریع و افزایش دقت و ارزش افزایی در این حوزه بررسی شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین گفت: باید تلاش شود تا با معرفی سازوکار‌های تشویقی، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی، رغبت بیشتری برای مولدسازی املاک مازاد خود داشته باشند.

عارف همچنین در این جلسه، بعد از معرفی املاک مازاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تامین مالی ساخت و یا تکمیل خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی گفت: هیات عالی مولدسازی در زمینه ساخت و تکمیل خوابگاه‌ها و خصوصا خوابگاه‌های دانشجویان متاهل نهایت همکاری را دارد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۲۸ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۲۸ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۲۸ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۲۸ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها