تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سردار رادان خبر داد

امکان تحصیل برای مشمولان غیرغایب دیپلم در خارج از کشور

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور گفت: برابر قانون و در برنامه پنج ساله برنامه هفتم مقرر شد، مشمولان غیر غایب دیپلمی که تمایل دارند در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند بتوانند با وثیقه‌ای که قانون تعریف می‌کند و به زودی اعلام خواهد شد از این امکان بهرمند شوند.

کد خبر: ۱۷۶۳۹۹
۱۷:۰۶ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳

امکان تحصیل برای مشمولان غیرغایب دیپلم در خارج از کشور

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی کشور گفت: این قانون شامل افرادی می‌شود که غیرغایب باشند و در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم تحصیل کنند.

سردار احمدرضا رادان در حاشیه نشست معاونین وظیفه عمومی سراسر کشور که در محل سازمان وظیفه عمومی فراجا برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برابر قانون و در برنامه پنج ساله برنامه هفتم مقرر شد، مشمولان غیر غایب دیپلمی که تمایل دارند در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند بتوانند با وثیقه‌ای که قانون تعریف می‌کند و به زودی اعلام خواهد شد از این امکان بهرمند شوند.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد:این قانون شامل افرادی می‌شود که غیرغایب باشند و در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم تحصیل کنند و افراد باید در سیر مراحل قانونی این کار قرار گیرند.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار رادان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر مشمولانی که تمایلی به انجام خدمت سربازی ندارند و فراجا چه اقدامی در این زمینه انجام خواهد داد، گفت: اولین توصیه ما به این مشمولان مراجعه و انجام خدمت سربازی است چراکه امکانات فراهم و مدت خدمت نیز کاهش یافته است و توصیه بعدی به افراد و صاحبان مشاغل است که نباید از افراد مشمول و غایب بکارگیری کنند و در تلاشیم برابر قانون محدودیت‌های بیشتری برای این افراد لحاظ کنیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها