تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
استاندار یزد مطرح کرد

چالش حضور ۱۸۰ هزار تبعه بیگانه در یزد

محمدرضا بابایی، استاندار یزد حضور ۱۸۰ هزار تبعه بیگانه در یزد را چالش‌برانگیز خواند و گفت: ۴۱ درصد از بیمه‌شدگان استان را افراد غیربومی تشکیل می‌دهند و بیش از ۱۸۰ هزار تبعه بیگانه در یزد سکونت دارند.

کد خبر: ۱۷۶۳۴۸
۲۰:۲۲ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳

چالش حضور ۱۸۰ هزار تبعه بیگانه در یزد

دیدارنیوز _ استان یزد: استاندار یزد بر ضرورت ریل‌گذاری جدید اقتصادی و بررسی چالش‌های ناشی از حضور گسترده اتباع غیرمجاز و افزایش مهاجرت مجردین به استان تاکید کرد.

محمدرضا بابایی عصر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان به بررسی مشکلات اجتماعی و اقتصادی استان پرداخت و اظهار داشت: تدوین سند یزد نوین در دولت گذشته بستری مناسب برای توسعه استان فراهم کرده و اکنون اولویت ما تحقق یزد پایدار است.

بابایی به حضور گسترده اتباع بیگانه در استان اشاره کرد و افزود: ۴۱ درصد از بیمه‌شدگان استان را افراد غیربومی تشکیل می‌دهند و بیش از ۱۸۰ هزار تبعه بیگانه در یزد سکونت دارند.

استاندار یزد این موضوع را از عوامل آسیب‌زا در جامعه دانست و تاکید کرد که باید تدابیر لازم برای مدیریت این چالش اتخاذ شود تا مشکلی در این حوزه نداشته باشیم.

وی افزایش تعداد افراد مجرد مهاجر به استان را نگران‌کننده توصیف کرد و گفت: این مسئله فشار مضاعفی بر زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی یزد وارد کرده است. به گفته بابایی، برای مقابله با این روند باید برنامه‌های دقیق و هدفمند اجرا شود.

استاندار یزد خواستار همکاری جدی بین دستگاه‌های اجرایی برای اجرای پروژه‌های مرتبط با ریل‌گذاری جدید اقتصادی و رفع موانع توسعه استان شد.

جلوی موازی‌کاری در مسائل فرهنگی گرفته شود

احسان عابدی مدیرکل ارشاد یزد نیز گزارشی از عملکرد سه سال گذشته ارائه داد؛ و به اجرای طرح‌هایی همچون تربیت چهار هزار حافظ قرآن کریم، تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان، و راه‌اندازی اردو‌های سواد رسانه‌ای اشاره کرد.

وی افزود: برخی از مصوبات مهم شورا، مانند تشکیل رصدخانه فرهنگی، عرضه پوشاک عفیفانه، و ترویج فرهنگ نام‌گذاری مناسب برای فرزندان، هنوز به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان خاطرنشان کرد: دلیل این امر را موازی‌کاری بین دستگاه‌ها و نبود بودجه مصوب سالیانه دانست که فعالیت‌های شورا را با محدودیت مواجه کرده است.

عابدی تاکید کرد: برای ارتقای کیفیت فعالیت‌های شورا و رفع موانع موجود، باید برنامه‌ریزی دقیقی انجام شود و هماهنگی بیشتری میان دستگاه‌های اجرایی ایجاد گردد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد همچنین بر اهمیت تمرکز بر مصوبات کلیدی شورا و اجرای آن‌ها به صورت عملی در جامعه تاکید کرد.

این نشست فرصتی برای بازنگری در عملکرد شورای فرهنگ عمومی و شناسایی راهکار‌های موثر برای بهبود وضعیت فرهنگی استان یزد بود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر