تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
احمد شهریاری صندلی ریاست هیئت مدیره را به فرد جدیدی خواهد داد

شریعتمداری رئیس هلدینگ خلیج فارس شد/ تغییرات در انتظار استقلال!

محمد شریعتمداری، وزیر سابق صمت و کار، امروز (شنبه) به عنوان رئیس هلدینگ خلیج فارس انتخاب شد تا به این ترتیب زمزمه‌های تغییرات بزرگ در باشگاه استقلال تهران آغاز شود.

کد خبر: ۱۷۶۳۳۵
۱۷:۴۶ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳

شریعتمداری رئیس هلدینگ خلیج فارس شد/ تغییرات در انتظار استقلال!

دیدارنیوز: پس از برگزاری جلسه‌ای در محل ساختمان هلدینگ خلیج فارس، تغییرات در رأس مدیریت این شرکت پتروشیمی قطعی شد.

همان‌طور که پیش از این و در هفته‌های گذشته خبرات مربوط به تغییرات روی صندلی ریاست هلدینگ خلیج فارس به گوش می‌رسید، این موضوع امروز قطعی شد و قرار است که خبر رسمی آن نیز توسط بخش روابط عمومی هلدینگ اعلام شود.

عبدالعلی علی عسکری که در سال ۱۴۰۲ به عنوان نماینده شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) در هیئت مدیره هلدینگ خلیج فارس حضور داشت و روی صندلی ریاست بزرگترین شرکت بورسی کشور نشسته بود، جای خود را به محمد شریعتمداری داد.

امروز جلسه‌ای در دفتر هلدینگ خلیج فارس برگزار شد و علی عسکری و شریعتمداری آخرین روند‌های تودیع و معارفه و هماهنگی‌های لازم جهت تغییرات مدیریتی را انجام دادند و خبر رسمی این جابجایی به زودی اعلام می‌شود.

محمد شریعتمداری، سوابقی همچون وزارت بازرگانی در دولت خاتمی، معاونت اجرایی رئیس جمهور، سرپرستی وزارت ورزش، سرپرستی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، وزارت صمت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت روحانی، عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی با حکم رهبر انقلاب را در کارنامه خود دارد و در ابتدای دولت پزشکیان صحبت از معاونت اولی و یا تصدی صندلی عالی وزارت نفت درباره او می‌شد.

طبق پیگیری‌ها از یکی از مدیران هلدینگ خلیج فارس، به دنبال حضور شریعتمداری روی صندلی ریاست این شرکت، تغییرات در باشگاه استقلال نیز قطعی است و احمد شهریاری به زودی صندلی ریاست هیئت مدیره را به فرد جدیدی خواهد داد. همچنین، تغییرات در جمع اعضای هیئت مدیره نیز انجام خواهد شد و تنها ابهام باقی مانده درخصوص پست مدیرعاملی و ابقا یا پایان همکاری با فرشید سمیعی است که باید دید نظر شریعتمداری و مدیران جدید هلدینگ درخصوص وی چه خواهد بود.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت