تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
پاک‌نژاد می‌گوید که افزایش قیمت فقط در مورد بدمصرف‌ها خواهد بود

توضیح وزیر نفت درباره قطعی گاز در ماه‌های سرد/ افزایش قیمت برای بد مصرف‌ها

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با بیان اینکه تمام تلاشمان را می‌کنیم تا در ماه‌های سرد سال قطعی گاز نداشته باشیم، از افزایش قیمت گاز برای بد مصرف‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۷۶۳۱۷
۱۳:۰۶ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳

توضیح وزیر نفت درباره قطعی گاز در ماه‌های سرد/ افزایش قیمت برای بد مصرف‌ها

دیدارنیوز: وزیر نفت با تأکید بر اینکه وزارت نفت تمام تلاش خود را می‌کند تا قطعی گاز در ماه‌های سرد سال رخ ندهد، گفت: بدانید که حوزه مصرف خانگی و تجاری برای تأمین گاز خط قرمز این وزارتخانه است.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محسن پاک‌نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تقاضای ما از مردم برای صرفه‌جویی در مصرف گاز و سایر حامل‌های انرژی به‌معنای مصرف نکردن نیست. به عبارت دیگر اگر مردم بتوانند یک درجه دمای سامانه‌های گرمایشی منازل خود را کاهش دهند، نقش مؤثری در رفع بخشی از ناترازی گاز در کشور خواهند داشت.

وی درباره احتمال کمبود و گرانی کپسول‌های گاز مایع در ماه‌های سرد امسال همچون سال‌های اخیر افزود: همان‌طور که می‌دانید وزارت نفت برای توزیع گاز مایع سامانه درخواست فرآورده (سدف) را طراحی کرده است. در این سامانه مردم بنا بر نیاز خود ثبت‌نام می‌کنند. هم‌اکنون در مورد گاز مایع هیچ‌گونه محدودیتی نیست و امیدوارم هیچ کمبودی در این زمینه پیش نیاید.

افزایش قیمت گاز برای بد مصرف‌ها

وزیر نفت درباره نحوه نظارت شرکت ملی گاز ایران بر مصرف گاز در کشور تأکید کرد: قطعاً هم‌اکنون این نظارت‌ها به‌شدت اعمال می‌شود. بر اساس مقررات موجود، کل مصرف‌کنندگان گاز در کشور در ۱۲ پله قرار گرفته‌اند و دو پله آخر با عنوان بدمصرف‌ها معرفی شده‌اند. این مصرف‌کنندگان قطعاً در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف با مبالغ بیشتری در قبض‌های ماه آتی خود مواجه خواهند شد، البته تأکید می‌کنم این افزایش قیمت فقط در مورد بدمصرف‌ها خواهد بود و در پله‌های اول تا دهم تغییر خاصی در تعرفه‌های‌شان ایجاد نخواهد شد.

ارتباط با نمایندگان مجلس، چراغ راهی برای وزرا

وی درباره تعامل مجلس و دولت به‌منظور رفع مشکلات و دغدغه‌های مردم نیز اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بنا به وظیفه‌ای که دارند همواره تلاش می‌کنند دغدغه‌های مردم را به گوش دولت برسانند و ساختار‌هایی همچون هیئت دولت و وزرا نیز موظف و مکلف به پاسخگویی هستند. این پاسخگویی قطعاً خودش چراغ راهی برای ما وزرا در خدمت‌رسانی بهتر به مردم خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی