تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی خبر داد

قیمت گوجه کاهش یافت

محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به کاهش قیمت گوجه فرنگی، گفت: اکنون محصول گوجه فرنگی استان‌های جنوبی کشور از جمله بوشهر و بهبهان در بازار سراسر کشور در حال عرضه است.

کد خبر: ۱۷۶۲۷۴
۱۱:۱۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۳

قیمت گوجه کاهش یافت

دیدارنیوز: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از کاهش قیمت گوجه فرنگی خبر داد و گفت: اکنون محصول گوجه فرنگی استان‌های جنوبی کشور از جمله بوشهر و بهبهان در بازار سراسر کشور در حال عرضه است.

محمدرضا طلایی با اشاره به نوسان قیمت گوجه فرنگی در چند هفته گذشته، گفت: با عرضه محصولات جنوب کشور در میادین میوه و تره‌بار، قیمت گوجه‌فرنگی کاهش یافت و این سیر کاهشی به دیگر صیفی‌جات نیز سرایت خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهارداشت: با افزایش قیمت این کالای پرمصرف در بازار، وزارت جهاد کشاورزی وارد عمل شد و اقداماتی را در راستای تقویت عرضه انجام داد و در پی این اقدامات بود که قیمت این کالا اکنون سیر کاهشی یافته است.

وی تصریح کرد: شاید در خرده‌فروشی‌ها قیمت‌ها هنوز کاهش نیافته باشد، اما نرخ میادین در سیر نزولی قرار گرفته است.

طلایی درباره اینکه آیا کاهش قیمت برآمده از توقف صادرات این کالاست، گفت: پایین آمدن قیمت‌ها ربطی به تغییر در روند صادرات ندارد، بلکه به دلیل افزایش سرعت بارگیری و حمل و نقل بوده که این کاهش قیمت حاصل شده است.

وی یادآور شد: افزایش قیمت‌ها چنانچه پیش‌تر گفته شده بود موقت و به دلیل اختلال در عرضه به دلیل تغییر فصل بود.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهارداشت: در دو هفته آینده عرضه گوجه فرنگی در بازار از میزان کنونی نیز بیشتر خواهد بود و سیر کاهشی قیمت‌ها شیب تندتری خواهد گرفت.

طلایی افزود: این سیر افزایش عرضه و کاهش قیمت همزمان با گوجه‌فرنگی به دیگر صیفی‌جات هم کشیده خواهد شد.

طی هفته‌های گذشته؛ قیمت گوجه فرنگی بوته رس در بازار عمده فروشی بین ۲۵ تا ۴۰ هزارتومان، گوجه فرنگی گلخانه‌ای بین ۴۰ تا ۸۰ هزارتومان و گوجه زیتونی بین ۱۰۰ تا ۲۱۰ هزار تومان شد و در بازار خرده فروشی گوجه فرنگی بوته رس بین ۴۸ تا ۷۰ هزارتومان و گوجه فرنگی گلخانه‌ای بین ۶۰ تا ۱۰۰ هزارتومان و گوجه فرنگی زیتونی بین ۱۲۰ تا ۲۵۰ هزار تومان رسیده بود که البته برخی خرده فروشان میوه نیز این محصول را به قیمت‌های بالاتری از آنچه گفته می‌شود، نیز می‌فروختند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر