تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
اوضاع بحرانی کهکشانی‌ها در لیگ قهرمانان اروپا

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

در شبی که ستاره‌های رئال مادرید و لیورپول در آنفیلد پنالتی خراب کردند، قهرمان اروپا با عملکرد ضعیف ستاره گرانقیمت خود کیلیان امباپه با دو گل شکست خورد تا اوضاع تیم آنچلوتی بدتر شود.

کد خبر: ۱۷۶۲۳۴
۰۸:۴۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۳

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

دیدارنیوز: عملکرد لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا؛ ۵ مسابقه، ۵ پیروزی، ۱۲ گل زده، یک گل خورده و صدر جدول!

ضربه سر کودی خاکپو شلیک موفق الکسیس مک‌الیستر را تکمیل کرد تا لیورپول جذاب و آماده آرنه اسلوت در ورزشگاه آنفیلد و در شب پنالتی‌های سوخته، مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را به شکست وادار کند.

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

هفته پنجم رقابت‌های فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته (چهارشنبه) با برگزاری ۹ مسابقه به اتمام رسید که طی آن لیورپول با ۲ گل از سد رئال مادرید گذشت، دورتموند با ۳ گل دیناموزاگرب را بدرقه کرد و جدال یووه و استون‌ویلا با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

لیورپول با کسب پنجمین پیروزی و هر ۱۵ امتیاز ممکن صدر جدول لیگ قهرمانان اروپا را پس گرفت. اینتر با ۱۳ امتیاز، بارسلونا و دورتموند با ۱۲، آتالانتا با ۱۱ و تیم‌های لورکوزن، آرسنال، موناکو و استون‌ویلا با ۱۰ امتیاز در رده‌های دوم تا نهم قرار گرفته‌اند. در پایان این مرحله تیم‌های اول تا هشتم جدول مستقیماً راهی مرحله یک هشتم نهایی می‌شوند و ۱۶ تیم بعدی بخت خود را در پلی‌آف آزمایش می‌کنند. رئال مادرید با ۶ امتیاز از ۵ مسابقه در رده بیست‌وچهارم آخرین جایگاه صعود به پلی‌آف را در اختیار دارد و یوونتوس با ۸ امتیاز در رده نوزدهم است.

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

جدال لیورپول و رئال مادرید در ورزشگاه آنفیلد در شرایطی برگزار شد که شاگردان آرنه اسلوت برای تداوم روند صددرصد پیروزی و حفظ صدر جدول به پیروزی مقابل مدافع عنوان قهرمانی احتیاج داشتند. لیورپول بازی را با سلطه نسبی و مالکیت ۶۵ درصدی توپ آغاز کرد. رئالی‌ها تا دقیقه ۶۱ موفق به ثبت شوت در چارچوب نشدند. حملات تیم اسلوت در دقیقه ۵۲ بالاخره به نتیجه رسید. الکسیس مک‌الیستر در میان فشار مدافعان متعدد رئال مادرید توپ را از پشت محوطه جریمه حرکت داد و بعد از یک‌دو با کانر بردلی با ضربه‌ای زمینی به گوشه دورتر دروازه فرستاد. کورتوا پیش از این گل، از ۲۵ شوت در چارچوب آخر یاران لیورپول (در ۵ مسابقه رودرروی اخیر) ۲۳ مورد را مهار کرده بود.

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

واسکس روی پاس فدریکو والورده ضمن نفوذ به داخل محوطه جریمه لیورپول توسط اندی رابرتسون زمین خورد تا داور به نقطه پنالتی اشاره کند. کیلیان امباپه در غیاب وینیسیوس جونیور فرصت خوبی برای باز کردن دروازه داشت، اما کلهر با مهار عالی توپ را از دروازه دور نگه داشت. کلهر این هفته در مقابل ساوتهمپتون هم یک پنالتی را از آدام آرمسترانگ گرفته بود. در طرف دیگر زمین محمد صلاح روی یک حمله سریع و با خطای فرلان مندی نقش بر زمین شد، اما پنالتی حاصل از آن را به بیرون دروازه فرستاد.

حملات پردامنه لیورپول ادامه داشت و ارسال بلند اندی روبرتسون از ضربه آزاد با ضربه سر دقیق کودی خاکپو به پشت سر تیبو کورتوا رسید تا برتری میزبان دوبرابر شود. لیورپول با ۵ پیروزی از ۵ مسابقه در صدر جدول قرار دارد و در ۳ مسابقه باقی‌مانده به مصاف ژیرونا، لیل و آیندهوون می‌رود.

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

دورتموند در خانه تیم دینامو زاگرب به دومین پیروزی اروپایی متوالی دست یافت. حملات زنبور‌ها تا دقیقه ۴۱ بی‌نتیجه ماند، اما جیمی گیتنز بعد از جا گذاشتن یک مدافع، با شلیک دیدنی از پشت محوطه جریمه دنیل زاگوراک را مقهور کرد تا حساب کار یک بر صفر شود. بال چپ ۲۰ ساله انگلیسی شنبه این هفته در مقابل فرایبورگ هم یک گل و یک پاس گل به ثبت رسانده بود. این پایان کار نبود و رامی بن‌سبعینی در دقیقه ۵۶ روی ارسال پاسکال گروس با ضربه سر برتری دورتموند را دوبرابر کرد. حملات دورتموند تا دقیقه ۹۰ ادامه داشت و سرهو گیراسی در آخرین دقیقه از وقت‌های قانونی با بهره‌گیری از یک توپ منحرف‌شده حساب کار را ۳ بر صفر کرد. دورتموند با این پیروزی ۱۲ امتیازی شد و به جایگاه چهارم جدول رده‌بندی صعود کرد.

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

جدال یوونتوس و استون‌ویلا در ورزشگاه ویلاپارک با تساوی بدون گل به پایان رسید. شاگردان اونای امری تا حد زیادی تیم برتر میدان بودند، اما حملات این تیم در مقابل سد مستحکم دی‌گرگوریو به نتیجه خاصی نرسید. لوکا دینیه تنها توانست ضربه آزاد مستقیم خود را در پایان ۴۵ دقیقه نخست با شلیک پای چپ به تیر دروازه یوونتوس بکوبد. مورگان راجرز در دقیقه ۹۴ استون‌ویلا را به گل رساند، اما این گل با دخالت کمک‌داوران ویدئویی و به دلیل خطا در مرحله طرح‌ریزی مردود اعلام شد.

خرابکاری ستاره‌ها؛ رئال در آنفیلد غرق شد

در دیگر مسابقات شب گذشته خیرونا با باخت یک بر صفر در خانه اشتورم گراتس به نخستین تیم تاریخ فوتبال اسپانیا تبدیل شد که در ۵ مسابقه نخست خود در لیگ قهرمانان اروپا ۴ شکست را تجربه می‌کند.

بنفیکا در خانه تیم ۱۰ نفره موناکو به پیروزی ۳ بر ۲ رسید و ستاره سرخ بلگراد بعد از شکست در هر ۴ دیدار نخست این فصل، مقابل اشتوتگارت به پیروزی دور از انتظار ۵ بر یک رسید. لیل با ۲ گل از لوکائو در خانه بولونیا به پیروزی ۲ بر یک دست یافت و سلتیک با تساوی یک بر یک مقابل بروخه متوقف شد. شاختار تا دقیقه ۸۷ با ۲ گل در خانه آیندهوون از این تیم پیش بود، اما اخراج پدرو انریکه، سرنوشت را عوض کرد تا هلندی‌ها در عین ناباوری با درخشش مالک تیلمن در دقیقه ۹۶ به پیروزی ۳ بر ۲ دست پیدا کنند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير