تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
علی ربیعی مطرح کرد

فیلترینگ چه خاصیتی داشته؟/ حال جامعه بد است

علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور با انتقاد از ادامه روند فیلترینگ، گفت: بنده جلسه‌ای با تعدادی از دانشجویان و چند قشر دیگر داشتم. نمی‌دانستم چه جوابی به بچه‌ها بدهم که این فیلترینگ و طرح صیانت چه خاصیتی برای کشور داشته است. اساسا این طرح آیا اجرا می‌شود؟ اساسا این فیلتر وجود دارد؟ اصلا چیزی هست که بتوانیم امروز فیلتر کنیم.

کد خبر: ۱۷۶۲۱۶
۱۸:۳۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳

فیلترینگ چه خاصیتی داشته؟

دیدارنیوز: دستیار اجتماعی رئیس جمهور، تاکید کرد: بنده نمی‌دانم چند نفری که در شورای عالی فضای مجازی در برابر رفع فیلترینگ مقاومت می‌کنند به چه فکر می‌کنند؟

علی ربیعی با انتشار ویدئویی با انتقاد از ادامه روند فیلترینگ، بیان کرد: بنده جلسه‌ای با تعدادی از دانشجویان و چند قشر دیگر داشتم. نمی‌دانستم چه جوابی به بچه‌ها بدهم که این فیلترینگ و طرح صیانت چه خاصیتی برای کشور داشته است. اساسا این طرح آیا اجرا می‌شود؟ اساسا این فیلتر وجود دارد؟ اصلا چیزی هست که بتوانیم امروز فیلتر کنیم.

همشیه در لحظه آخر عقب نشینی می‌کنیم

وی اظهار کرد: در دیدار‌هایی که داشتم بچه‌های علمی حضور داشتند که از آینده صحبت می‌کردند. بچه‌ها اشاره داشتند که فیلترشکن‌های خیلی قوی در حال آمدن است و هم تکنولوژی در حال حرکت به سمتی است که اصلا افراد دیگر به فیلترشکن نیاز ندارند. چرا ما برای هرچه منتظر می‌مانیم تا در لحظه آخر عقب نشینی کنیم. لحظه‌ای که دیگر هیچ قانون، سیاست و تصمیم اثری ندارد و آنگاه می‌گوییم تصویب شد.

با رفع فیلترینگ می‌توان پیام مثبتی به جامعه داد

دستیار اجتماعی رئیس جمهور تصریح کرد: بنده نمی‌دانم این چند نفری که در شورای عالی فضای مجازی مقاومت می‌کنند برای چه است. رفع فیلترینگ تصمیم رئیس جمهور و قول رئیس جمهور به مردم است. من نمی‌دانم این افراد که مقاومت می‌کنند به چه فکر می‌کنند، حال جامعه بد است.

وی تاکید کرد: با این تصمیمات خرد می‌توان به جامعه این علامت را داد که ما صدای شما را شنیدیم. در حوزه اقتصاد خانوار نیز، هر خانواری ماهانه ۵۰۰ هزار تومان هزینه فیلترشکن می‌دهد. چرا؟ یک خانواده سه نفره که از فیلترشکن استفاده می‌کنند، به اندازه یک یارانه در ماه هزینه می‌دهند. اکنون هزینه فیلترشکن ضعیف ۲۵۰ هزار تومان است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها