تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
پزشکیان در آئین بهره‌برداری از ۲۰ هزار طرح محرومیت‌زادیی بسیج سازندگی اعلام کرد

نمی‌توان با نگاه ابتدای انقلاب، پروژه‌های بزرگ را به سرانجام رساند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری گفت: زنده کردن باور خدمت به جامعه در مردم، مهم‌ترین وظیفه امروز ما برای حل مشکلات کشور است. نمی‌توان با آن نگاهی که از ابتدای انقلاب بر ما حکم‌فرما بوده، پروژه‌های بزرگ کشور را به سرانجام برسانیم.

کد خبر: ۱۷۶۱۹۸
۱۳:۴۷ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳

نمی‌توان با نگاه ابتدای انقلاب، پروژه‌های بزرگ را به سرانجام رساند

دیدارنیوز: رئیس جمهور تأکید کرد: برای بهترین شدن باید بدانیم که تنها راه برون‌رفت از مشکلات، وحدت، انسجام و هم‌دلی با رهبری و زعامت مقام معظم رهبری است. نقشه راه ما نیز سند چشم‌انداز توسعه است که ایشان برای ما مشخص و ترسیم کرده‌اند. امیدوارم که بتوانیم با یکدیگر و مشارکت مردم، مشکلات و گرفتاری‌ها را حل کنیم و ما تعهد می‌کنیم که این روند را در نگاه مدیریتی خود پیگیری و اجرا کنیم.

مسعود پزشکیان ظهر امروز چهارشنبه پس از صدور فرمان بهره‌برداری از ۲۰ هزار طرح محرومیت‌زدایی سازمان بسیج سازندگی با رمز یا فاطمه الزهرا، این موضوع را اقدامی مبارک و ارزشمند قلمداد کرد و با اشاره به اینکه دولت برای حل مشکلات کشور راهی جز تکیه به نگاه بسیجی ندارد، گفت: ما برای حل مشکلات کشور در دولت، هیچ راهی جز اینکه با نگاه بسیجی وارد میدان شویم، نداریم. مصمم هستیم تا تمام کمبود‌های فضا‌های آموزشی کشور را در یک سال آینده حل کنیم و اگر چه دولت پول و اعتبارات کافی ندارد، اما مصمم است با اراده و همراهی مردم، این مشکلات را به سرانجام برساند.

رئیس جمهور با بیان اینکه در سایر حوزه‌های کشور نیز دچار نارسایی‌هایی برای خدمت‌رسانی به مردم هستیم، تصریح کرد: عین همین مسئله را در رابطه با مدارس و امکانات ورزشی در مناطق محروم داریم. همچنین در حوزه بهداشت و درمان نیز مشکلات متعددی داریم، اما مصمم هستیم تا ظرف یک سال آینده حداقل در بخش امکانات به یک جایگاه مطلوب دست پیدا کنیم.

پزشکیان گفت: نمی‌توان با آن نگاهی که از ابتدای انقلاب بر ما حکم‌فرما بوده، پروژه‌های بزرگ کشور را به سرانجام برسانیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز حاکمیت نگاه بسیجی بر ذهن و فکر و عمل مدیران دولت یک ضرورت است، اظهار داشت: اگر تفکر واقعی بسیج را در خودمان، مدیران و مردم ایجاد کنیم و با همین رویکرد در میدان عمل حضور داشته باشیم، قطعاً خواهیم توانست با هزینه کمتر و سرعت، دقت و کیفیت بالاتر مشکلات را حل کنیم. امروز در کشور با ناترازی‌های زیادی در حوزه‌های مختلف روبرو هستیم و من اطمینان و باور دارم که تنها با آن روحیه و باور بسیجی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. کافی‌ست که دست به دست هم بدهیم و این نگاه را در میان مدیران و در دستگاه‌های اجرایی توسعه دهیم.

پزشکیان با بیان اینکه امروز دشمن به دنبال تحمیل جنگی به مراتب دشوارتر از جنگ تحمیلی هشت ساله به مردم ایران است، گفت: امروز ما در یک وضعیت جنگ تمام عیار اقتصادی که به مراتب از جنگ تحمیلی بدتر است قرار گرفتیم. این جنگ مردم را اذیت می‌کند و فشار زیادی به طبقه متوسط و محرومین می‌آورد. ما باید دست به دست هم بدهیم و نگذاریم مردم در این فشار زندگی کنند و مشکلات آنان را حل کنیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه همراهی مردم در کنار دولت زمان جنگ تحمیلی که دچار کسری اعتبار بود، توانست از تمامیت ارضی کشور حفاظت و صیانت کند، تصریح کرد: در زمان جنگ تحمیلی، دولت پول و اعتباری نداشت، اما مردم را همراه خود داشت. تمام کشور‌های دنیا از شمال و جنوب تا شرق و غرب به عراق کمک کردند، ولی نتوانستند یک وجب از خاک ما را تصاحب کنند. این مردم بودند که جلوی آنان ایستادند. ما اگر بتوانیم مجدداً مردم را وارد صحنه کنیم و این باور را در آنان زنده کنیم که هیچ هدفی جز خدمت به آنان نداریم، باز هم خواهند آمد و می‌توانیم بر مشکلات فائق بیائیم.

پزشکیان با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری برای رسیدن به جایگاهی در خور ایران و ایرانیان در سند چشم‌انداز توسعه گفت: ما بر اساس چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری مشخص کردند، باید تبدیل به یک کشور توسعه یافته در اقتصاد، علم و نوآوری شویم. باید این نگاه و باور را در خود به وجود بیاوریم و این باور در رفتار‌های ما بروز و ظهور داشته باشد؛ نباید تنها به شعار دادن اکتفا کرد. بهترین شدن ما در منطقه جز با همکاری و همدلی مردم امکان‌پذیر نخواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید از مشارکت همه مردم در این زمینه استقبال کرد، افزود: بسیج با این قدرت و امکانات موجودش، تنها منحصر به یک ساختار نیست؛ همه مردم عزیز که می‌آیند و وارد صحنه می‌شوند، بسیجی هستند و ما باید از آنان کمک بگیریم.

پزشکیان در بخش پایانی سخنان خود باور وحدت، انسجام و همدلی ذیل رهبری مقام معظم رهبری و توجه به نقشه راه کشور یعنی سند چشم‌انداز توسعه را راه برون‌رفت از مشکلات امروز کشور عنوان کرد و گفت: مطمئن هستیم و به این باور داریم که می‌توانیم با این نگاه مشکلات را حل کنیم. با کمک شما عزیزان، مردم عزیز کشور و عزم و اراده و توجه به سند چشم‌انداز توسعه، باید این باور در ما شکل بگیرد که ما باید بهترین بشویم.

رئیس جمهور تأکید کرد: برای بهترین شدن باید بدانیم که تنها راه برون‌رفت از مشکلات، وحدت، انسجام و هم‌دلی با رهبری و زعامت مقام معظم رهبری است. نقشه راه ما نیز سند چشم‌انداز توسعه است که ایشان برای ما مشخص و ترسیم کرده‌اند. امیدوارم که بتوانیم با یکدیگر و مشارکت مردم، مشکلات و گرفتاری‌ها را حل کنیم و ما تعهد می‌کنیم که این روند را در نگاه مدیریتی خود پیگیری و اجرا کنیم.

پزشکیان پیش از صدور دستور بهره‌برداری از ۲۰ هزار طرح محرومیت‌زدایی سازمان بسیج سازندگی از نمایشگاه دستاورد‌های بسیج در اقدامات عمرانی در نقاط مختلف کشور بازدید کرد.

در این مراسم که محسن حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس جمهور، سردار سلیمانی رئیس نیروی مقاومت بسیج، سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی و جمال‌پور استاندار اصفهان حضور داشتند، در مجموع ۲۰ هزار و ۱۴ پروژه اجرا شده از سوی سازمان بسیج سازندگی به ارزش ۲۱ هزار میلیارد تومان در سراسر کشور افتتاح شد. حدود ۱۳ هزار واحد مسکن روستایی، ۲ هزار و ۲۵۰ طرح آبرسانی، ۴ هزار ۶۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس و ۱۸ دهکده اقتصاد مقاومتی از جمله این پروژه‌ها بودند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور