تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

پیام وزیر ارشاد به همایش هنرمندان پیشکسوت

عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی برای هجدهمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت نوشت: هنر، زبان مشترک انسان‌ها و میراثی گران­بها از فرهنگ و تمدن ماست که شما با تلاش و خلاقیت خود آن را زنده نگه داشته‌اید.

کد خبر: ۱۷۶۰۸۵
۱۸:۲۶ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳

پیام وزیر ارشاد به همایش هنرمندان پیشکسوت

دیدارنیوز: عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیامی برای هجدهمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت منتشر کرد.

به نقل از رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن پیام سیدعباس صالحی آمده است:

«افتخار بزرگی است که در این همایش سراسری که به پاسداشت هنر و هنرمندان پیشکسوت در شهر زیبای اصفهان و در هفته‌ای که به نام این شهر تاریخی و فرهنگی مزین شده است، با شما سخن بگویم. اصفهان، با تاریخ و فرهنگ غنی خود، همواره مهد هنر و خلاقیت بوده و الهام‌بخش هنرمندان بسیاری در طول تاریخ است.

هنر، زبان مشترک انسان‌ها و میراثی گران­بها از فرهنگ و تمدن ماست که شما عزیزان با تلاش و خلاقیت خود آن را زنده نگه داشته‌اید. شما هنرمندان پیشکسوت، نه تنها نگهبانان این میراث ارزشمند هستید، بلکه با آثار و فعالیت‌های خود، الهام‌بخش نسل‌های آینده نیز خواهید بود. تلاش‌های شما در حفظ و گسترش هنر ایرانی و اسلامی، همواره مورد تقدیر و حمایت ما بوده و خواهد بود.

در این راستا، مؤسسۀ هنرمندان پیشکسوت نقشی کلیدی در حمایت و پشتیبانی از شما عزیزان ایفا می‌کند. از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفۀ متولیان و کارکنان این مؤسسه که با برگزاری چنین برنامه‌هایی به ایجاد امید و نشاط در جامعۀ هنری کمک می‌کنند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

همچنین، از استانداری اصفهان، اداره­ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان و تمامی ادارات کل، سازمان‌ها و نهاد‌هایی که در این همایش یاری‌گر مؤسسۀ هنرمندان پیشکسوت بوده‌اند تا این برنامه به نحو شایسته برگزار شود، صمیمانه سپاس­گزارم.

به دلیل فرصت اندک و مشغلۀ کاری نتوانستم حضور یابم، ولی دلم با شما عزیزان است.

امیدوارم این همایش و هفتۀ اصفهان فرصتی برای تبادل اندیشه‌ها و تجربیات ارزشمندتان و زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر در عرصه‌های مختلف هنری باشد. همچنین امیدوارم که اینگونه برنامه‌ها با حمایت و تلاش همگانی در سایر استان‌های کشور ادامه پیدا کند و بیش از پیش به تقویت روحیه و انگیزه در جامعۀ هنری کمک کند.

با آرزوی موفقیت روزافزون برای شما هنرمندان گرامی و قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه‌تان.»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر